,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Викладачі ЧДТУ пройшли навчання за програмою Allplan CAD
Вівторок, 04 липня 2017 10:10

Викладачі ЧДТУ пройшли навчання за програмою Allplan CAD

Викладачі ЧДТУ пройшли навчання за програмою Allplan CAD

Викладачі будівельного факультету Черкаського державного технологічного університету освоїли використання нового програмного забезпечення, що допоможе навчати студентів сучасним технологіям проектування.

К.т.н., доцент кафедри будівельних конструкцій Анатолій Смоляр, к.т.н., доцент кафедри промислового та цивільного будівництва Микола Березань та асистент кафедри ПЦБ Сергій Юрченко пройшли навчання за програмою Allplan CAD: архітектура та проектування (базовий рівень) – і отримали відповідні сертифікати.

За словами Сергія Юрченка, впровадження цього програмного забезпечення  у навчальний процес допоможе студентам будівельного факультету ЧДТУ  проектувати на новому, сучасному рівні. Будучи інтегрованою системою, Allplan дозволяє об'єднати в роботі над проектом зусилля всіх його учасників, дозволяючи виконати всі розділи проекту об'єкта будівництва – від архітектурної презентації до робочих креслень та виходу на кошториси за вітчизняними нормативними документами.

Навчання викладачів ЧДТУ відбулося у межах заходів, передбачених підписаним до 57-річчя ЧДТУ, Договором про співпрацю між Черкаським державним технологічним університетом та Allbau Software GmbH Nemetschek Group (Німеччина).

У рамках підписаного Договору про співпрацю з ЧДТУ, передбачається безкоштовне надання компанією Allbau Software GmbH Nemetschek Group ліцензійних програмних комплексів Allplan для комп’ютерної лабораторії будівельного факультету освітнього вишу та безкоштовне навчання і стажування викладачів ЧДТУ на базі компанії Allbau Software GmbH.

Крім цього, студенти ЧДТУ отримають можливість брати участь у всеукраїнських та міжнародних конкурсах і олімпіадах, які організовує компанія Allbau Softwar GmbH Nemetschek Group.