,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Студент ЧДТУ став переможцем Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт
Понеділок, 03 липня 2017 08:48

Студент ЧДТУ став переможцем Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт

Студент ЧДТУ став переможцем Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт

На початку засідання Вченої ради Черкаського державного технологічного університету, що відбулося 30 червня 2017 року,  в.о. ректора ЧДТУ Олег Григор урочисто вручив студенту кафедри бухгалтерського обліку, аналізу і аудиту спеціальності «Облік та аудит» (факультет економіки та управління ЧДТУ) Гідеону Туаху Диплом І ступеня Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського за перемогу у Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт за спеціальністю «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», науковий керівник професор Віра Іванівна Чиж.

Засновником Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт виступив базовий вищий навчальний заклад – Кременчуцький національний університет імені Михайла Остроградського. Співорганізаторами престижного конкурсу стали провідні закордонні навчальні заклади Словаччини, Чехії, Білорусії, Казахстану, Латвії, Литви та Польщі. Цей конкурс проводиться з метою інтеграції України в європейський освітньо-науковий простір, розширення міжнародних зв’язків, стимулювання інноваційної діяльності студентів, оволодіння ними сучасними технологіями, створення умов для формування інтелектуального потенціалу талановитої молоді. Цьогоріч на Конкурс були представлені самостійно підготовлені студентами наукові роботи, які є пріоритетними, інноваційними або пошуковими за своїм характером у межах певної спеціальності.

Вітаємо Гідеона та наукового керівника  з перемогою, бажаємо подальших успіхів у науковій роботі та професійного зростання!