,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Черкаські старшокласники відвідали ЧДТУ
П'ятниця, 09 червня 2017 10:14

Черкаські старшокласники відвідали ЧДТУ

Черкаські старшокласники відвідали ЧДТУ

До Черкаського державного технологічного університету завітали старшокласники  Черкаської ЗОШ І-ІІІ ступенів №32. На школярів чекало цікаве пізнавальне знайомство з вишем та з особливостями студентського життя.

-         Сьогодні ви на вирішальному етапі вашого життя, адже перед вами надзвичайно важливий вибір - вибір майбутньої професії, від якого залежить ваше майбутнє, - наголосив у вітальному слові ректор ЧДТУ Олег Григор. – Якщо ви оберете наш університет, ми, у свою чергу, докладемо максимум зусиль, аби ви отримали не лише необхідні знання, а й оволоділи методикою самоосвіти та навичками самовдосконалення.

 

Підтримала ректора і декан факультету інформаційних технологій і систем ЧДТУ Ірина Трегубенко: «Життя дуже плинне, постійно щось змінюється, з’являються нові технології, нові системи, і тому, вам, насамперед, необхідно навчитися пізнавати нове, шукати нове, навчитися самостійно мислити, аби рухатися вперед в ногу з часом».

 

-         Для всебічного гармонійного розвитку, необхідно не лише навчатися, а й вести активне творче життя, - запевнила начальник Центру студентського розвитку та культурних програм ЧДТУ Тетяна Кужим. – Студенти ЧДТУ надзвичайно мобільні, тож вони встигають і навчатися, і цікаво проводити дозвілля. А студентське самоврядування Черкаського державного технологічного університету – одне з найкращих в області.

 

Юнаки та дівчата розпочали своє перше знайомство з Черкаським державним технологічним університетом, символічно, з Музею історії  ЧДТУ. Крім цього, майбутні абітурієнти відвідали будівельний факультет, факультет комп'ютеризованих технологій машинобудування і дизайну, факультет електронних технологій, факультет інформаційних технологій і систем та факультет економіки та управління. Школярі побували у навчально-наукових та навчально-технологічних лабораторіях, комп’ютерних класах, навчальних аудиторіях, відвідали Музей історії радіотехніки імені професора Юрія Петровича Кунченка, познайомилися з науковими винаходами студентів ЧДТУ, з перспективами різноманітних спеціальностей таз особливостями студентського самоврядування і культурного життя.

 

Черкаський державний технологічний університет – вищий навчальний заклад із давньою історією та традиціями, які складалися роками. Тож, сьогодні ми пропонуємо чимало спеціальностей, які допоможуть у вашому майбутньому та посприяють кар’єрному зросту і самовдосконаленню, - зазначила директор  Навчально-наукового Центру післядипломної освіти та доуніверситетської підготовки ЧДТУ Світлана Лишко. – У вас ще є час визначитися,  а Центр післядипломної освіти та доуніверситетської підготовки ЧДТУ залюбки вам допоможе зробити правильний особистий вибір.