,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Студентка ЧДТУ отримала сертифікат за участь у конкурсі «Видатні Українці Канади»
Середа, 07 червня 2017 16:13

Студентка ЧДТУ отримала сертифікат за участь у конкурсі «Видатні Українці Канади»

Студентка ЧДТУ отримала сертифікат за участь у конкурсі «Видатні Українці Канади»

Студентка другого курсу факультету економіки та управління (гр. ЕК-52) Черкаського державного технологічного університету Юлія Охременко взяла участь у Всеукраїнському конкурсі «Видатні Українці Канади».  

З нагоди святкування 125-річчя перших українських поселень у Канаді та 150-річчя Канади, канадсько-українська громадська організація O.W.L Open World Learning заохотила старшокласників, студентів коледжів та студентів 1-3 курсу вищих навчальних закладів України долучитися до конкурсу про видатних українців, які були одними з найперших переселенців, що збудували тоді ще зовсім молоду і маловідому Канаду.

Вклад наших співвітчизників у розвиток культури та економіки Канади важко уявити, саме тому, канадсько-українська громадська організація, що об'єднала фахівців із різних країн світу з метою створення можливостей для отримання молодими людьми якісної академічної освіти та професійного досвіду, обрала таку тематику для конкурсних робіт.

Цьогоріч конкурс від O.W.L Open World Learning набув неабиякого резонансу в Україні, і понад 500 старшокласників і студентів, серед яких і другокурсниця ЧДТУ Юлія Охременко, запалилися історіями успіху видатних Українців Канади. Безумовно, кожна конкурсна робота, кожне відеодослідження є коштовним внеском у загальну історію української діаспори в Канаді, тож всі учасники конкурсу отримали пам’ятні сертифікати.

Вітаємо Юлію та бажаємо нових успіхів і досягнень!