,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Черкаське підприємство запрошує випускників ЧДТУ на роботу
Вівторок, 06 червня 2017 10:10

Черкаське підприємство запрошує випускників ЧДТУ на роботу

Черкаське підприємство запрошує випускників ЧДТУ на роботу

До Черкаського державного технологічного університету завітали представники приватного підприємства «Хладсервіс», аби запропонувати постійну роботу та офіційне працевлаштування випускникам вишу.

Компанія «Хладсервіс» спеціалізується на якісному холодопостачанні з використанням принципів енергозбереження та впровадження нових технологій. Зважаючи на понад 20-ти річний досвід роботи підприємства на ринку промислового холоду, що базується  на високому професіоналізмі, колишні випускники ЧДТУ, а нині успішні підприємці,  звернулися до своєї альма-матер у пошуку нових кваліфікованих співробітників.
 - Наш університет, маючи потужну науково-технічну базу, готує висококваліфікованих фахівців, які прагнуть розвиватися і змінювати нашу державу на краще, - наголосив під час зустрічі ректор ЧДТУ Олег Григор. – Ми, у свою чергу, щиро зацікавлені у гідному працевлаштуванні наших студентів і відкриті до ефективної  взаємної співпраці.

Сьогодні підприємство «Хладсервіс» запрошує студентів-випускників на посаду електромеханіка з обслуговування холодильного обладнання, гарантуючи офіційне оформлення, гідну заробітну плату, професійне навчання за місцем роботи та можливість кар’єрного росту.

Під час зустрічі розглянули можливість стажування та проходження виробничої практики на підприємстві, варіанти роботи для студентів заочної форми навчання та умови працевлаштування на неповний робочий день. Крім цього, завідувач кафедри комп’ютеризованих та інформаційних технологій у приладобудуванні факультету електронних технологій ЧДТУ Юлія Бондаренко запросила гостей на захист магістерських дипломних робіт випускників кафедри, аби особисто пересвідчитися у високому рівні знань нинішніх студентів вищого навчального закладу.

Всі бажаючі працювати у колективі ПП «Хладсервіс», що знаходиться на вулиці Чехова 112/3, можуть отримати додаткову інформацію за телефонами: 067-470-55-42, 067-470-90-21 чи (0472)71-23-12, або надіслати резюме на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.