,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ вручили свідоцтва про закінчення курсів
П'ятниця, 02 червня 2017 10:58

У ЧДТУ вручили свідоцтва про закінчення курсів

У ЧДТУ вручили свідоцтва про закінчення курсів

1 червня у Черкаському державному технологічному університеті групі слухачів вручили  свідоцтва про закінчення курсів «Інформаційні системи та технології  в обліку».

Навчально-науковий центр післядипломної освіти та доуніверситетської підготовки ЧДТУ залучив висококваліфікованих викладачів, які допомогли учасникам курсів швидко і досконало засвоїти матеріал та отримати професійні навички роботи в програмі 1С- бухгалтерії (версія 8.3)

 

-  Враховуючи сучасний стан ринкової економіки, Навчально-науковий Центр післядипломної освіти та доуніверситетської підготовки всебічно сприяє тому, щоб наші випускники були максимально адаптованими до сучасного ринку праці, – зазначив ректор ЧДТУ Олег Григор. – Саме для цього Центр разом із провідними науковцями університету постійно організовує різноманітну курсову підготовку за актуальними на сьогодні напрямами, що дає можливість нашим випускникам отримати якісну освіту, а в майбутньому знайти гідну роботу.

 

Сьогодні курси «Інформаційні системи та технології  в обліку» користуються неабиякою популярністю як серед студентів університету, так і черкащан. Адже отримані знання є важливими, передусім, тому, що жодне підприємство не обходиться без бухгалтерського обліку.

 

-  Ефективна співпраця Навчально-наукового Центру післядипломної освіти та доуніверситетської підготовки з кафедрами університету демонструє вагомі результати та задовольняє потреби слухачів у найрізноманітніших фахових галузях, - підкреслила директор  Навчально-наукового Центру післядипломної освіти та доуніверситетської підготовки Світлана Лишко. - Випускники курсів ЧДТУ набувають не лише необхідних знань, а й стають конкурентоспроможними висококваліфікованими фахівцями з перспективою кар’єрного росту.