,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Студент ЧДТУ Максим Токар став призером Всеукраїнської студентської олімпіади
Четвер, 01 червня 2017 10:54

Студент ЧДТУ Максим Токар став призером Всеукраїнської студентської олімпіади

Студент ЧДТУ Максим Токар став призером Всеукраїнської студентської олімпіади

Студент Черкаського державного технологічного університету Максим Токар виборов ІІІ місце у ІІ турі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни "Технологія машинобудування".

Днями студенти 4-го курсу факультету комп’ютеризованих технологій машинобудування і дизайну Максим  Токар та Олексій Сасько взяли участь у ІІ турі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни "Технологія машинобудування", що пройшов у Одеському національному  політехнічному університеті. За словами завідувача кафедри технології та обладнання  машинобудівних виробництвЧДТУ Георгія  Канашевича, обидва студенти, що навчаються на напрямі "Інженерна механіка" спеціальності "Технологія машинобудування", отримують підвищену стипендію, беруть участь у щорічних наукових конференціях на кафедрах та проявляють великий інтерес до навчання.

І, попри те, що у ІІ турі Всеукраїнської студентської олімпіади брали участь 50 представників від 18 різних вишів, саме студент ЧДТУ Максим Токар підтвердив високий рівень навчання у ЧДТУ, виборовши одне із призових місць і отримавши диплом ІІІ ступеню.