,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини ЧДТУ відвідали черкаські десятикласники
Середа, 31 травня 2017 11:10

ЧДТУ відвідали черкаські десятикласники

ЧДТУ відвідали черкаські десятикласники

До Черкаського державного технологічного університету завітали учні 10-Б класу Черкаської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 3. На школярів чекало цікаве знайомство з вишем та з особливостями студентського життя.

Юнаки та дівчата відвідали будівельний факультет, факультет комп'ютеризованих технологій машинобудування і дизайну, факультет електронних технологій, факультет інформаційних технологій і систем та факультет економіки та управління. Майбутні абітурієнти побували у навчально-наукових та навчально-технологічних лабораторіях, комп’ютерних класах, навчальних аудиторіях, відвідали Музей історії радіотехніки імені професора Юрія Петровича Кунченка та  Музей історії Черкаського державного технологічного університету, познайомилися з науковими винаходами студентів ЧДТУ, з перспективами різноманітних спеціальностей та з особливостями цьогорічної вступної кампанії.

- Зараз вам необхідно виважено підійти до вибору майбутньої професії, обрати саме той фах, який вам до душі, - наголосив перший проректор ЧДТУ Євген Ланських. – Черкаський державний технологічний університет пропонує досить широкий спектр напрямів професійної підготовки:  технічні, технологічні, гуманітарні, соціальні, історичні, мистецькі та інші. У вас ще є час визначитися і зробити правильний особистий вибір, а ми будемо раді через рік бачити вас студентами нашого університету.