,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ черкащанам допомагають отримати нові знання
П'ятниця, 26 травня 2017 11:38

У ЧДТУ черкащанам допомагають отримати нові знання

У ЧДТУ черкащанам допомагають отримати нові знання

Днями  у Черкаському державному технологічному університеті вручили  свідоцтва групі черкащан,  що підвищили  кваліфікацію за навчальною програмою «Інформаційні системи та технології  в обліку». Курси з оволодіння  1С- бухгалтерії (версія 8.3.), у  рамках співпраці з Черкаським обласним центром зайнятості, провів для слухачів Навчально-науковий центр післядипломної освіти та доуніверситетської підготовки ЧДТУ.

Слід зазначити, що це далеко не перші кваліфіковані курси, які, у рамках співпраці зі службою зайнятості,  ЧДТУ проводить для черкащан із числа безробітних.

До роботи залучені висококваліфіковані викладачі, які допомагають швидко, досконало засвоїти матеріал та отримати професійні навики роботи в програмі. Також, цього разу до навчальної програми включили вивчення програми «M.E.Doc», яка дає змогу вести електронний документообіг,  формувати та подавати звітність.  Представники компанії розробника програмного комплексу та їхні регіональні партнери вручили слухачам курсів Сертифікати, які засвідчують професійність роботи з програмою та дають можливість на отримання знижки на встановлення продукту компанії.

Важливим напрямом роботи Навчально-наукового центру післядипломної освіти та доуніверситетської підготовки ЧДТУ, спільно з Черкаським  міським центром зайнятості, є діяльність Центру працевлаштування та розвитку кар’єри. Саме тут студенти можуть ознайомитися з вакансіями, затребуваними на ринку праці, пройти майстер-класи по створенню різних видів резюме, співбесіду, психологічне тестування .

Ще одним із важливих  напрямів співпраці є перепідготовка фахівців за ваучерами, виданими ЧЦЗ, що дає змогу безробітним стати конкурентоспроможними на ринку праці.

 

Галерея зображень