,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Школярі черкаських шкіл відвідали науковий пікнік ЧДТУ
Середа, 24 травня 2017 13:33

Школярі черкаських шкіл відвідали науковий пікнік ЧДТУ

Школярі черкаських шкіл відвідали науковий пікнік ЧДТУ

23 травня Черкаський державний технологічний університет та Черкаська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 32 провели Науковий пікнік, який відвідали більше сотні школярів.

На цьому науковому заході ЧДТУ продемонстрував велику кількість пізнавальних і унікальних розробок у галузях машинобудування, робототехніки та медичного приладобудування, які дуже зацікавили  майбутніх абітурієнтів. На імпровізованих майданчиках студенти і науковці університету розкривали таємниці фізики, хімії, біології та інших сфер науки й техніки.

Школярам сподобалося брати участь у вікторинах, конкурсах, майстер-класах та економічній грі, в яку всі бажаючі мали змогу пограти, відповідаючи на цікаві запитання з економіки, менеджменту, маркетингу, банківської справи, соціального забезпечення та політичної філософії. Переможців пригощали солодощами та ознайомлювали з інформацією про спеціальності та напрями підготовки Черкаського державного технологічного університету.

Майбутні абітурієнти дізналися багато нового та корисного, а головне отримали можливість визначитися зі своїми пріоритетами при вступі та у виборі майбутньої професії.