,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини ЧДТУ привітав із ювілеєм свого почесного професора
Вівторок, 23 травня 2017 15:20

ЧДТУ привітав із ювілеєм свого почесного професора

ЧДТУ привітав із ювілеєм свого почесного професора

23 травня Черкаський державний технологічний університет привітав із ювілеєм кандидата технічних наук, доцента, почесного професора університету Карла Охріменка, що віддав вишу 50 років свого життя і золотими літерами закарбований у історію університету.

 

Привітати ювіляра у цей день зібралися представники як університету, так і його рідного факультету  комп'ютеризованих технологій машинобудування і дизайну.

- Маючи таку честь - привітати Вас сьогодні із ювілеєм - хочу підкреслити, що Ви прийшли до ЧДТУ практично одразу після його заснування, - звернувся до ювіляра ректор ЧДТУ Олег Григор. – І саме завдяки Вам наш виш зростав і розвивався, сягнувши висот одного із найбільших і найуспішніших університетів України.

Після вручення ректором  Почесної грамоти ЧДТУ ювіляру, на  адресу Карла Охріменка прозвучало ще багато теплих слів, з якими зверталися його колеги і соратники по науковій діяльності. І декан факультету комп’ютеризованих технологій машинобудування та дизайну  Микола Підгорний, і  завідувач кафедри  технології та обладнання машинобудівних виробництв Георгій Канашевич, і професор кафедри Євген Губар, і помічник ректора Юрій Лега підкреслювали наукові здобутки ювіляра, його непересічні досягнення у галузі машинобудування, математики та фізики, що надихають і студентів ЧДТУ на власні звершення.