,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Науковці ЧДТУ отримали чергове визнання своїх досягнень
П'ятниця, 19 травня 2017 14:14

Науковці ЧДТУ отримали чергове визнання своїх досягнень

Науковці ЧДТУ отримали чергове визнання своїх досягнень

Напередодні відзначення Дня науки в Україні, 19 травня, у Черкаському державному технологічному університеті відбулася святково-робоча зустріч із представниками Наукових шкіл ЧДТУ із нагоди відзначення Дня науки в Україні.

 

Цього дня, аби привітати науковців ЧДТУ із заслуженим визнанням, до університету завітав начальник Управління освіти і науки Черкаської обласної державної адміністрації Валерій Данилевський.

- Кількість сьогоднішніх нагород яскраво засвідчує високий рівень розвитку університету та високу оцінку його здобутків, - зазначив Валерій Данилевський. - Черкаський державний технологічний університет є одним із провідних вишів не лише регіону, але й України – і ми завжди уважно спостерігаємо за вашим університетом, що активно розвивається і  відкриває нові професії, дає нові можливості нашій молоді стати висококваліфікованими фахівцями на ринку праці України. Тож бажаємо вам і надалі залишатися флагманом вищої освіти України та потужним поступом рухатись у майбутнє.   

- Сьогодні ми отримуємо нові можливості для розвитку університету – у тому числі, і завдяки обласній владі, що активно підтримує наші починання і намагається допомагати у невпинному русі вперед, - констатував ректор  Черкаського державного технологічного університету Олег Григор. – І ми горді із того, що сьогодні можемо представити цілу плеяду науковців, що є потужним потенціалом для розвитку нашого регіону та України.

- Саме на підтримку ініціативи відомих вчених, наукових установ, а також професійних спілок України Указом Президента України у нас і було встановлено День науки, що цьогоріч відзначається 20 травня, - зазначив проректорз гуманітарно-виховних питань ЧДТУ Валентин Лазуренко. – До цього свята, та з нагоди відзначення 57-річчя університету, згідно Наказів Міністра освіти і науки України Лілії Гриневич,  наших  науковців відзначено Грамотами та Подяками Міністерства освіти і науки України.  

Відповідно до Наказу Міністерства освіти і науки України № 198-к від 10 травня 2017 року «Про нагородження науково-педагогічних працівників»,  за багаторічну сумлінну працю, плідну педагогічну діяльність та досягнуті успіхи у справі навчання і виховання підростаючого покоління, Грамотою Міністерства освіти і науки України нагороджено завідувача кафедри радіотехніки та інформаційно-телекомунікаційних систем Володимира Палагіна та  завідувача кафедри міжнародної економіки та бізнесу Лесю Петкову.

Подякою Міністерства освіти і науки України нагороджено доцента кафедри енерготехнологій Сергія Беспалька, завідувача кафедри технології та обладнання машинобудівних виробництв Георгія Канашевича і завідувача кафедри екології Олену Хоменко.

Переглянути фотоальбом у Flickr

 

Відповідно до Наказу Міністерства освіти і науки України № 109-к від 20 березня 2017 року «Про нагородження науково-педагогічних працівників Черкаського державного технологічного університету» за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у підготовку висококваліфікованих спеціалістів та плідну науково-педагогічну діяльність, Грамотою Міністерства освіти і науки України відзначено першого проректора  Євгена Ланських, завідувача кафедри електротехнічних систем Олександра Ситника та доцента кафедри загальної екології, педагогіки та психології Наталію Старовойтенко.

Подякою Міністерства освіти і науки України нагороджено декана лінгвістичного факультету Людмилу Білик, завідувача кафедри філософських і політичних наук Анжелу Бойко, проректора Миколу Куницького,  завідувача кафедри інформатики, інформаційної безпеки та документознавства Валентину Кунченко-Харченко, начальника навчально-методичного відділу Сергія Мильніченка та декана факультету інформаційних технологій і систем Ірину Трегубенко.

Крім того, за сумлінну працю, вагомий  внесок у розвиток вітчизняної науки та особистий внесок у підготовку висококваліфікованих спеціалістів та із нагоди Дня науки в Україні,  Почесну грамоту Управління освіти і науки Черкаської обласної державної адміністрації до Дня науки в Україні одержали молоді науковці ЧДТУ: кандидат технічних наук, доцент кафедри комп’ютеризованих та інформаційних технологій у приладобудуванні Костянтин Базіло,  к.т.н., старший викладач кафедри комп’ютеризованих та інформаційних технологій у приладобудуванні Василь Заїка та  кандидат технічних наук, доцент кафедри технології та обладнання машинобудівних виробництв Максим Рудь.

Також, голова профспілкового комітету ЧДТУ Наталія  Гончарова вручила Почесні грамоти  профкому ЧДТУ – за багаторічну сумлінну та плідну працю, високі наукові досягнення, особистий внесок у забезпечення розвитку освітньої та соціально-культурної сфер діяльності, підготовку висококваліфікованих спеціалістів, активну громадську і профспілкову роботу та з нагоди відзначення Дня науки - доктору технічних наук, професору,  проректору з науково-дослідної роботи та міжнародних зв’язків Володимиру Рудницькому,  доктору технічних наук, професору, завідувачу  кафедри  спеціалізованих  комп’ютерних систем факультету інформаційних технологій і систем Валентині Лукашенко, кандидату технічних наук,старшому  викладачу кафедри комп’ютеризованих  та інформаційних технологій у приладобудуванні факультету електронних технологій Василю Заїці,   старшому викладачу кафедри комп’ютеризованих  та інформаційних  технологій у приладобудуванні факультету електронних технологій Володимиру Тичкову,  кандидату технічних наук, доценту, декану факультету інформаційних технологій і систем Ірині Трегубенко та  доктору технічних наук, професор, завідувачу кафедри технології та обладнання машинобудівних виробництв факультету комп'ютеризованих технологій машинобудування і дизайну Георгію Канашевичу.

Крім того, за багаторічну сумлінну працю дипломом «Почесний співробітник ЧДТУ» було нагороджено провідного редактора редакційно-видавничого відділу уніеврситету Тетяну Манжуру.