,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини «Зоряний олімп-2017» відбувся у ЧДТУ
Понеділок, 22 травня 2017 15:07

«Зоряний олімп-2017» відбувся у ЧДТУ

«Зоряний олімп-2017» відбувся у ЧДТУ

19 травня в ошатній актовій залі Черкаського державного технологічного університету зібралися почесні гості, випускники, батьки, вчителі та учні Черкаської гімназії № 9 на традиційну урочисту  церемонію відзначення кращих гімназистів.

- Ми раді, що ви відзначаєте своє свято у стінах нашого університету, - зазначив у вітальному слові ректор ЧДТУ Олег Григор. - Ми вас щиро вітаємо і розуміємо, що випускники 9 школи це наші майбутні студенти, тож, ми пишаємося вашими чудовими традиціями, які знаходять продовження у нашому навчальному закладі. Бажаю вам творчих злетів, майбутніх перспектив, радощів життя, чистого мирного неба та дитячого сміху.

Вже десятий рік поспіль відбувається традиційне свято талановитої учнівської молоді черкаської гімназії № 9 «Зоряний Олімп», під час якого найкращі гімназисти, переможці міських, обласних та всеукраїнських конкурсів і олімпіад отримують почесні відзнаки та нагороди.

- Вкотре ми проводимо наше традиційне свято, на якому шануємо учнів, які в майбутньому стануть науковою елітою нашої країни. Це учні дослідники, відмінники, переможці олімпіад, творчі,  наполегливі, талановиті, креативні, кожен з яких вже переможець. - наголосила директор Черкаської гімназії № 9 Ірина Топчій. -  Я переконана, що той, хто мріє, той досягає успіхів і перемог.

Переглянути фотоальбом у Flickr

 

Черкаська гімназія № 9 не один рік тісно і плідно співпрацює з Черкаським державним технологічним університетом: учні гімназії стають студентами вишу, а викладачі вищого навчального закладу приводять своїх діток здобувати знання у черкаську гімназію № 9.

На «Зоряний Олімп» завітав випускник гімназії 1994 року, а нині перший проректор ЧДТУ Євген Ланських.  

- Вкрай необхідно обирати саме той фах, який в подальшому приноситиме задоволення, - порадив  учням перший проректор ЧДТУ Євген Ланських. - Тож, поставтеся з усією відповідальністю до важливого вибору, аби ви насолоджувалися життям, а ваша професія приносила вам задоволення та сприяла особистим досягненням та успіху.

 

Під час свята лунали привітання, побажання, настанови, подяки, і, звичайно ж, почесні гості заходу виконали особливу місію, вручивши відзнаки кращим гімназистам, які завдяки  наполегливій праці досягли значних успіхів на ниві наукової творчості, та вчителям, які зростили цьогорічну зіркову плеяду учнів.