,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини ЧДТУ взяв участь у IT Career Day — ярмарку вакансій у ІТ-галузі
Середа, 17 травня 2017 11:12

ЧДТУ взяв участь у IT Career Day — ярмарку вакансій у ІТ-галузі

ЧДТУ взяв участь у  IT Career Day — ярмарку вакансій у ІТ-галузі

16 травня у Черкасах пройшов IT Career Day - масштабний захід,   що зібрав найбільші ІТ-компанії  та виші, які готують майбутніх ІТ-шників - аби черкаська молодь із мріями про ІТ-кар’єру змогла більше дізнатися про галузь ІТ та отримати шанси на якісну освіту та вдалу роботу у цій сфері.


Від Черкаського державного технологічного університету у IT Career Day взяли участь представники двох факультетів – ФІТІС та ФЕТ, що підготували не одне покоління черкаських фахівців у галузі ІТ, кібербезпеки та електронних технологій.

Крім того, ЧДТУ постійно  співпрацює у підготовці ІТ-фахівців із усіма успішними ІТ-компаніями, даючи студентам можливість одержувати поглиблені практичні знання у цій сфері ще на етапі навчання – та отримувати перспективу роботи у цих компаніях.

На цьому, виступаючи перед молоддю, що завітала на IT Career Day, наголошувала декан факультету інформаційних технологій і систем ЧДТУ Ірина Трегубенко.

- Готуючи висококласних фахівців, ми відійшли від різних бюрократичних складових – і максимально наповнили її спеціальними дисциплінами, намагаючись дати нашим студентам якнайбільше інформації, корисної для їх успішної кар’єри у майбутньому, - зазначила Ірина Трегубенко. – Головна наша роль як університету – у тому, щоб якісно подати молоді теоретичні основи, увівши їх у світ ІТ, та створити їм всі умови для подальшого розвитку і зростання. До речі, минулого року IT Career Day проходив саме на базі нашого університету.

Доцент кафедри радіотехніки та інформаційно-телекомунікаційних систем ФЕТ ЧДТУ Андрій Чорній розповів гостям IT Career Day про місію університету у якісній та ефективній  підготовці черкаських  ІТ-фахівців. Він зазначив, що такі сфери як ІТ,  формують  сьогодні рушійну силу розвитку суспільства. Андрій Чорній докладно розповів про роботу факультету, кожної його кафедри, лабораторій, відкритих ФІТІС та ФЕТ за співпраці із черкаськими підприємствами та компаніями, де майбутні фахівці ще студентами навчаються реалізовувати новітні ідеї.