,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини ЧДТУ відвідала делегація із Франції
Вівторок, 16 травня 2017 22:02

ЧДТУ відвідала делегація із Франції

ЧДТУ відвідала делегація із Франції

Делегація Посольства Франції в Україні у складі аташе з питань наукового та університетського співробітництва Сільвена Ріголле (Sylvain Rigollet) та аташе з питань співробітництва у галузі французької мови Фабріса Пето (Fabrice Peutot) завітала до Черкаського державного технологічного університету з робочим візитом.

Сільвен Ріголле та Фабріс Пето поспілкувалися з ректором ЧДТУ Олегом Григором та проректором з науково-дослідної роботи та міжнародних зв’язків Володимиром Рудницьким про можливості майбутньої співпраці ЧДТУ та французьких навчальних закладів.

Представники Посольства Франції в Україні цікавилися напрямами діяльності університету, науково-дослідною роботою та спеціальностями, що дають можливості для міжнародної співпраці, рівнем французької мови викладачів та студентів, співробітництвом Черкаського державного технологічного університету з іншими закордонними вишами та компаніями. У свою чергу французькі аташе окреслили перспективи потенційного партнерства для розвитку міжнародних зв’язків та відносин з нашим закладом.

Наразі французька делегація відвідує університети України, аби проаналізувати ситуацію в країні з французькою мовою, ознайомити українські виші з французькими проектами, окреслити варіанти стажувань та навчання для науковців на базі французьких вищих навчальних заходів та допомогти в пошуку партнерів у Франції.


 

- Ми готові до співпраці з Францією і залюбки розглянемо всі варіанти ефективного та перспективного співробітництва, - зазначив під час зустрічі ректор ЧДТУ Олег Григор.

 

Французькі дипломати та керівники ЧДТУ обмінялися контактною інформацією та висловили щирі сподівання на результативну співпрацю вже найближчим часом.

 

 

Галерея зображень