,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ відбулася зустріч ветеранів
Вівторок, 16 травня 2017 13:40

У ЧДТУ відбулася зустріч ветеранів

У ЧДТУ відбулася зустріч ветеранів

Вже не один рік Черкаський державний технологічний університет гостинно вітає у своєму закладі учасників Президії Черкаської обласної організації ветеранів.

Тривалий час Черкаський державний технологічний університет та Черкаську обласну раду ветеранів об’єднує тісна співпраця в багатьох освітніх, патріотичних  та просвітницьких напрямах.

 

- Нинішні ветерани доклали максимум зусиль для того, аби ми з вами жили під мирним небом, - наголосив у вітальному слові ректор ЧДТУ Олег Григор, - Черкаський державний технологічний університет – це той заклад, який, окрім освіти, несе ще й патріотизм і гідне виховання молоді. Ми щиро вдячні вам, дорогі ветерани, за ваші подвиги, ваш життєвий досвід, який є чудовим прикладом та взірцем для прийдешніх поколінь.

 

У свою чергу голова Черкаської обласної ради ветеранів Володимир Веретільник подякував керівникам вишу за надану можливість зустрітися, обмінятися думками про те, як жити ветеранству у найближчі роки.

- Черкаський державний технологічний університет і Черкаську обласну організацію ветеранів вже довгі роки пов’язує тісна дружба на основі чесності, справедливості, порядності і взаємоповаги, - зазначив у своєму виступі Володимир Веретільник. - Нам надзвичайно імпонує те, що цей навчальний заклад керується такими  життєвими принципами, як і більшість населення нашої країни.

Галерея зображень