,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ провели meetup «Цілі сталого розвитку: погляд очима різних поколінь»
Вівторок, 25 квітня 2017 12:09

У ЧДТУ провели meetup «Цілі сталого розвитку: погляд очима різних поколінь»

У ЧДТУ провели meetup «Цілі сталого розвитку: погляд очима різних поколінь»

Черкаський державний технологічний університет долучився до масштабної загальнонаціональної події ‒ тижня сталого розвитку, який проходить із 24 до 28 квітня 2017 року. Тиждень сталого розвитку ініційований Національною мережею ВНЗ-партнерів спільного проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» та проводиться вже другий рік поспіль з метою популяризації Цілей сталого розвитку та їх повсюдного поширення.

24 квітня 2017 року в ЧДТУ відбувся meetup викладачів, студентів та учнів загальноосвітніх шкіл «Цілі сталого розвитку: погляд очима різних поколінь». У межах заходу в інтерактивній формі учасники обговорювали Цілі сталого розвитку. Також відбувся перегляд відео «Green tree challenge», у межах якого 17 університетів-партнерів спільного проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» висаджували на території свого навчального закладу дерево, яке символізує ту чи іншу ціль сталого розвитку. До участі в заході були залучені учасники дебатного турніру, які спробували продебатувати на тему сталого розвитку.

Загалом тиждень буде насичений різними заходами та активностями.

У вівторок, 25 квітня, Ресурсним центром зі сталого розвитку ЧДТУ спільно з Українською макулатурною компанією буде проведено акцію «РозПОДІЛяй» (девіз «Сортування відходів візьми за правило». Студенти Черкаського державного технологічного університету будуть збирати макулатуру, ПЕТ пляшки по м. Черкаси з 10 до 13 години. Локації з контейнерами для сміття будуть знаходитись по всьому місту. Тому кожен бажаючий може принести макулатуру та пляшки й долучитись до акції.

У середу, 26 квітня,  координатори Ресурсного центру зі сталого розвитку ЧДТУ приймуть участь у кластерному тренінгу для координаторів районних ресурсних центрів з Черкаської, Кіровоградської, Вінницької та Сумської областей, в четвер планується проведення квесту для студентів зі сталого розвитку.

Також в межах тижня відбудуться консультації та інформаційні сесії для учасників ІІ Обласного дебатного турніру зі сталого розвитку. Загалом очікується цікавий, насичений і, маємо надію, результативний тиждень!