,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ відбулася зустріч із директором Агенції регіонального розвитку та волонтером Корпусу Миру
Вівторок, 25 квітня 2017 11:57

У ЧДТУ відбулася зустріч із директором Агенції регіонального розвитку та волонтером Корпусу Миру

У ЧДТУ відбулася зустріч із директором Агенції регіонального розвитку та волонтером Корпусу Миру

Учора у Черкаському державному технологічному університеті відбулася зустріч із директором Агенції регіонального розвитку, керівником ГО «Промолодь», громадським активістом Іваном Подоляном та волонтером Корпусу Миру США в Україні Кортні Коупленд, яка найближчі два роки працюватиме з ГО «Промолодь» та допомагатиме у розвитку черкаської громади.

Під час зустрічі присутні познайомилися з основними цілями не лише урядової американської організації Корпус Миру, а й новосформованої  Агенції регіонального розвитку.

Кортні Коупленд розповіла трохи про себе, про здобуту освіту та про сподівання, які покладає на співпрацю з українцями.  А допоки Кортні ще має завершити тренінгову програму, аби у червні вже взятися до роботи у нашому місті, Іван Подолян окреслив основні напрямки діяльності Агенції регіонального розвитку, заохотивши ЧДТУ до тісної співпраці.

Тож, міжнародна зустріч пройшла на піднесеному  рівні, наштовхнула на нові ідеї, заохотила до результативної реалізації наукових і освітніх проектів та до подальшої співпраці.