,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ стартував «Тиждень охорони праці»
Вівторок, 25 квітня 2017 16:10

У ЧДТУ стартував «Тиждень охорони праці»

У ЧДТУ стартував «Тиждень охорони праці»

Із 25 квітня у Черкаському державному технологічному університеті пройде  ряд заходів із цивільної безпеки та охорони праці.

- Передовсім, це семінар із питань цивільного захисту, який сьогодні провів навчально-методичний центр цивільного захисту населення та безпеки життєдіяльності людини,  - зазначив проректор ЧДТУ Микола Куницький. – На заході йшлося про дії педагогів та студентів у випадку виникнення надзвичайних ситуацій. Крім того, було проведено навчання у сфері цивільного захисту із керівниками формувань цивільної безпеки ЧДТУ, а у холі університету працював мобільний консультаційний пункт методичного центру цивільного захисту населення та безпеки життєдіяльності людини.

Цього ж дня в університеті відбувся захід  під назвою «Дотримуйся правил з електромагнітної безпеки». Як повідомив завідувач кафедри безпеки життєдіяльності ЧДТУ Сергій Ротте, усім присутнім на заході було продемонстровано, наскільки безпечними є прилади, які найчастіше використовуються на робочих місцях, а також у побуті з точки зору електромагнітного випромінювання, рівень якого перевірявся за допомогою спеціального електронного приладу. Присутні із зацікавленістю також оцінювали власні гаджети.

Протягом усього тижня у ЧДТУ відбуватиметься перевірка стану охорони праці та пожежної безпеки у структурних підрозділах університету.