,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Естафету наукового марафону перейняла кафедра економічної кібернетики та маркетингу
Четвер, 20 квітня 2017 17:19

Естафету наукового марафону перейняла кафедра економічної кібернетики та маркетингу

Естафету наукового марафону перейняла кафедра економічної кібернетики та маркетингу

Кафедра економічної кібернетики та маркетингу факультету економіки та управління в рамках наукового марафону Черкаського державного технологічного університету презентувала свої досягнення 20 квітня у «Green cafe»

У арсеналі Черкаського державного технологічного університету безліч різноманітних здобутків та нагород, а випускники не лише є успішними, але і гарними фахівцями своєї справи. Під час наукового марафону, присвяченого 57-річчю від дня заснування університету, кожна кафедра презентує свої досягнення. Цього разу естафету перейняла кафедра економічної кібернетики та маркетингу факультету економіки та управління.

«Сьогодні, під час наукового марафону, ми вирішили продемонструвати здобутки нашої кафедри економічної кібернетики та маркетингу. В умовах ринкової  економіки постійно зростає попит на спеціалістів, які володіють новим економічним мисленням, найбільш сучасними знаннями в області комп`ютерних технологій, економіко-математичного моделювання та маркетингу. Саме таких висококваліфікованих спеціалістів випускає наша кафедра. У нас не лише викладачі мають безліч наукових досягнень, але і студенти», - наголошує завідувач кафедри економічної кібернетики та маркетингу Олена Коломицева.

Під час презентації провели  Міжнародну науково-практичноу інтернет-конференцію «Ефективне управління економікою: інформаційні технології, маркетинг, бізнес». Також широко презентували наукові здобутки кафедри. Під час презентації розповіли про науково-дослідні заходи, участь у міжнароднихпроектах,конференціяхта програмах, а ще про співпрацю з іншими кафедрами університету.З 2015 року на кафедрі успішно функціонує маркетинговий клуб «Research&Creative», в межах якого студенти проводять  маркетингові дослідження, беруть участь у міжнародних, всеукраїнських фестивалях реклами.

«Нині до 80% всіх наших випускників успішно працевлаштовуються і своє перше робоче місце отримують у якості маркетологів на великих підприємствах, - зазначив ректор ЧДТУ Олег Григор. - Наша кафедра та професіонали, які на ній працюють, дають нашим студентам якісні знання в області комп’ютерних технологій, управління проектами та маркетингу. В підсумку, випускники кафедри економічної кібернетики та маркетингувдало працевлаштовуються і є гідними професіоналами своєї справи».

Наприкінцізаходу длявсіхбажаючихпровели інтерактивну фокус-сесію «Маркетинг- образ мислення».