,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ обговорювали актуальні питання бухгалтерського обліку, аналізу і аудиту
Четвер, 20 квітня 2017 10:34

У ЧДТУ обговорювали актуальні питання бухгалтерського обліку, аналізу і аудиту

У ЧДТУ обговорювали актуальні питання бухгалтерського обліку, аналізу і аудиту

Учора естафету Наукового марафону енергійно підхопила кафедра бухгалтерського обліку, аналізу і аудиту Черкаського державного технологічного університету, організувавши Науково-практичну студентську конференцію.

Кафедра бухгалтерського обліку, аналізу і аудиту ЧДТУ є однією з найбільших і авторитетних кафедр освітнього вишу, а її діяльність добре відома у багатьох регіонах України. Сьогодні, у час трансформаційних процесів у нашому суспільстві, кафедра бухгалтерського обліку, аналізу і аудиту ЧДТУ знаходиться на передових позиціях у підготовці висококваліфікованих фахівців для ефективного розвитку економіки України.

Викладачі кафедри постійно працюють над розробкою нових підручників, навчальних і методичних посібників, а результати науково-дослідних робіт регулярно публікуються в наукових журналах та апробуються на наукових конференціях, використовуються під час підготовки нових методичних розробок, лекцій, стендів, плакатів.

- Керівництво Черкаського державного технологічного університету підтримує студентів та пишається їхніми науковими досягненнями, - наголосив під час вітального слова проректор з науково-дослідної роботи та міжнародних зв’язків Володимир Рудницький. – Сьогодні ми маємо можливість публікувати найкращі тези наших студентів за кошти університету, у такий спосіб демонструючи зацікавленість у розвитку та підвищенні рівня наукової діяльності студентів нашого освітнього вишу.

Більше 50 студентів готували тези для науково-практичної конференції з актуальних питань бухгалтерського обліку, аналізу і аудиту.

- Загальна тема студентської конференції «Інформаційні технології, облік, аналіз,  аудит і оподаткування в умовах глобалізації економіки України», - зазначила доцент кафедри бухгалтерського обліку, аналізу та аудиту ЧДТУ Анжела Гриліцька.За основну мету ми ставимо розвиток системних знань та практичних навичок у сфері обліку, аудиту і оподаткування з метою формування обліково-аналітичних даних для прийняття рішень щодо управління підприємницькою діяльністю.

Близько десяти доповідачів представили свої доповіді на широкий загал, продемонструвавши чудову підготовку, ґрунтовні знання матеріалу та спонукавши учасників конференції до дискусії та обговорення.Серед доповідачів варто окремо відзначити змістовну англомовну презентацію четвертокурсника  групи БО-132 Гідеона Туаха на тему «Підходи до аналізу структури капіталу у короткостроковому та довгостроковому періодах», яка викликала неабияку зацікавленість аудиторії та підштовхнула до роздумів та запитань.

За результатами студентських наукових робіт на науково-практичній конференції «Дні студентської науки - 2017» визначено переможців, які посіли три почесні місця.

Беззаперечна перемога дісталася студентці п’ятого курсу БОм-164 Марині Чорноморець. Друге місце розділили третьокурсниця БОск-142 Анна Ничипорук та четвертокурсник  БО-132 Гідеон Туах. На почесному третьому місці опинилися аж троє студентів: четвертокурсниці  БОск-132 Оксана Добкоі БО-132 Вікторія Кодь та третьокурсниця ЕП-41 Марина Мунтян.