,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Чергова перемога студентів-фінансистів ЧДТУ
Четвер, 13 квітня 2017 09:41

Чергова перемога студентів-фінансистів ЧДТУ

Чергова перемога студентів-фінансистів ЧДТУ

Пам’ятаєте тезу Марва Коллінза: «Успіх не прийде до Вас. Ви самі повинні дійти до нього»?

Можна впевнено стверджувати, що колектив кафедри фінансів Черкаського державного технологічного університету та студентство цілеспрямовано крокує до успіху! У II турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт із природничих, технічних і гуманітарних наук зі спеціальності «Гроші, фінанси і кредит», що проводився 4-6 квітня у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка, призові місця здобули студенти 4 курсу групи ФКск-134 – Хлівицька Єлизавета (2 місце) та Голиш Вікторія (3 місце), які були відзначені дипломами, а також дипломом була відзначена керівник наукових робіт старший викладач кафедри фінансів ЧДТУ Рудь Оксана Василівна.

Крім того, студенти кафедри фінансів ЧДТУ Гончар Тетяна (5 курс, група ФКМ-161) та Дорошенко Ярослав (2 курс, група ФК-151) взяли участь у ІІ турі Всеукраїнської Олімпіади зі спеціальності «Фінанси і кредит», яка проводилася в Харківському національному економічному університеті імені Семена Кузнеця. За результатами участі в ІІ етапі Всеукраїнської Олімпіади студенти були нагороджені грамотами.

Вітаємо студентів із гідним представленням школи фінансового успіху ЧДТУ. Пишаємося та бажаємо подальших успішних кроків на науковій ниві!