,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ стартував тиждень кафедри романо-германської філології та перекладу
Вівторок, 11 квітня 2017 10:15

У ЧДТУ стартував тиждень кафедри романо-германської філології та перекладу

У ЧДТУ стартував тиждень кафедри романо-германської філології та перекладу

Під час Наукового марафону, що проводиться у  Черкаського державному технологічному університеті, кафедра романо-германської філології та перекладулінгвістичного факультету ЧДТУ презентувала свої досягнення та відкрила тиждень, присвячений своїй спеціальності.

Студенти та викладачі представили свої досягнення, зокрема - переклади віршів відомих німецьких авторів. Також провели для всіх присутніх різноманітні квести та вікторини. За правильні відповіді учасники отримували квитки до музею.

- Із 2003 року ми проводимо тижні кафедриромано-германської філології та перекладу. А цього року подія є вдвічі приємнішою, оскільки співпадає з науковим марафоном, присвяченим 57-річчю ЧДТУ, - зазначила завідувач кафедри романо-германської філології та перекладу Зоя Кучер.

Ректор ЧДТУ Олег Григор наголосив, що традицію наукового марафону започаткували недаремно, адже кафедри отримали можливість – і використали цей шанс повноцінно – показати свої кращі здобутки й досягнення.

- Це чудово, що у таких заходах бере участь все більше наших студентів. Я сподіваюся, що наша молодь у майбутньому також долучиться до наукової роботи – можливо, хтось стане викладачем нашого вишу, а хтось - висококваліфікованим спеціалістом одного із провідних підприємств України, - констатував Олег Григор.