,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Тренінг з ораторського мистецтва провели у ЧДТУ
Середа, 12 квітня 2017 11:43

Тренінг з ораторського мистецтва провели у ЧДТУ

Тренінг з ораторського мистецтва провели у ЧДТУ

У рамках наукового марафону Черкаського державного технологічного університету кафедра економіки та підприємництва факультету економіки та управління організувала тренінг з ораторського мистецтва.

- Наша кафедра завжди відрізняється своєю креативністю. У нас дуже талановиті працівники, тому сьогодні ми вирішили провести саме тренінг для всіх бажаючих з ораторського мистецтва, адже в нас є гуру своєї справи Артем Євтушенко, –  коментує завідувач кафедри економіки та підприємництва доктор економічних наук Руслан Манн.

Як розповідає сам Артем Євтушенко, цього може навчитися будь-хто, адже все пізнається не в таланті, а в практиці.

- Метою сьогоднішнього заходу є навчитися максимально посилати голос до свого слухача. У багатьох слова: ораторська майстерність та публічні виступи викликають якщо не «жах», то тремтіння в ногах та шалене серцебиття. Насправді за цим криється багато можливостей, адже зі спілкуванням з людьми ми стикаємося щодня, – наголошує Артем Євтушенко, - Насправді вся сила таланту полягає в практиці. Чим більше ти виступаєш на широкий загал, тим краще в тебе розвивається ораторська майстерність.

Під час тренінгу було безліч інтерактиву. Користувалися правилом: мінімум теорії і максимум практики.  Присутнім запропонували кілька цікавих вправ та руханок за для перевірки та покращення ораторського мистецтва.