,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ привітали з 80-річчям професора Павла Донченка
Четвер, 06 квітня 2017 13:43

У ЧДТУ привітали з 80-річчям професора Павла Донченка

У ЧДТУ привітали з 80-річчям професора Павла Донченка

Сьогодні колектив Черкаського державного технологічного університету зібрався, щоб привітати з 80-річним ювілеєм  прекрасну талановиту людину, чудового керівника, здібного організатора,  компетентного спеціаліста, порядну і   толерантну особистість, завідувача кафедри промислового та цивільного будівництва, професора Павла Архиповича Донченка.

Від імені багатотисячного колективу викладачів, співробітників та студентства зі словами привітань звернувся до ювіляра ректор Черкаського державного технологічного університету Олег Григор.

-                Сьогодні день народження чудової людини, людини, яка стояла у витоків нашого навчального закладу та зробила вагомий внесок у розвиток університету. За роки роботи у нашому виші, Павло Архипович Донченко працював на різних посадах, найвищою з яких була посада проректора з навчальної роботи, - наголосив ректор ЧДТУ Олег Григор. - Павле Архиповичу,  Ви є гарантом спеціалізації, яка надзвичайно важлива як для університету, так і для економіки нашої країни. Відтак, маю за честь вручити вам Почесну грамоту Черкаської обласної ради за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у підготовку висококваліфікованих спеціалістів та з нагоди ювілею.

За десятиліття сумлінної праці Павло Архипович пройшов цікавий професійний шлях, багатий на незабутні події, знайомства з однодумцями, наукові досягнення та вагомі здобутки. Перебуваючи на передових рубежах освітянської ниви, надаючи допомогу із вдосконалення навчально-виховного процесу у вищому навчальному закладі, професор Донченко Павло Архипович  заслужено користується авторитетом серед викладачів та студентів.

У цей деньвисловити слова захоплення, подяки та вітань шанованій людині, завідувачу кафедри промислового та цивільного будівництва, професору,  академіку Академії будівництва України до Черкаського державного технологічного університету завітали друзі, співробітники, колеги, студенти та онук Павла Архиповича.

Багато теплих, сердечних слів, щирих побажань та приємних незабутніх хвилин отримав ювіляр. Сподіваємося, що ще багато років Павло Архипович ділитиметься своїми знаннями, науковими працями, колосальним життєвим досвідом з молодими, талановитими науковцями.