,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини ЧДТУ святкував День лінгвістичного факультету
Середа, 05 квітня 2017 09:22

ЧДТУ святкував День лінгвістичного факультету

ЧДТУ святкував День лінгвістичного факультету

4 квітня лінгвістичний факультет Черкаського державного технологічного університету святкував свою 16-ту річницю.

 

Розпочався цей день зі студентського флешмобу на Площі Знань, приуроченого річниці факультету.

- Лінгвістичний факультет є окрасою нашого  університету.  Тут навчаються   всебічно талановиті студенти, - зазначив на початку дійства ректор ЧДТУ  Олег Григор, - І я бажаю  лінгвістичному факультету  не зупинятися на досягнутому, а все більше розвиватися і самовдосконалюватися.

- Лінгвістичний факультет ЧДТУ є одним із провідних лінгвістичних факультетів Черкащини по наданню якісних освітніх послуг у сфері підготовки високопрофесійних, високоінтелектуальних фахівців зі знанням англійської, німецької та французької мов, здатних конкурувати в сучасних ринкових умовах, - зазначила декан лінгвістичного факультету Людмила  Білик. - Випускники факультету постійно користуються попитом на ринку праці. Маючи можливість проходити практику, навчання та стажування в закордонних організаціях та навчальних закладах, студенти факультету підвищують свій інтелектуальний рівень, мовні комунікативні навички та здібності, що створює позитивні умови для обміну досвідом, новими ідеями та інноваціями.

Переглянути фотоальбом у Flickr

 

- Варто відзначити, що саме студенти лінгвістичного факультету вибороли призові місця на Першому обласному фестивалі-конкурсі юнацької творчості  «Крила – 2017», ініціатором започаткування якого став наш університет – і саме ці студенти, за рішенням ректорату, будуть представляти університет на Міжнародному фестивалі студентської творчості «Весняна хвиля – 2017», - констатував  проректор з гуманітарно - виховних питань ЧДТУ Валентин Лазуренко.

«Філологічний день» у ЧДТУ завершився урочистостями із нагоди Дня народження факультету. Привітати колектив лінгвістичного факультету завітали і адміністрація університету, і колеги з інших факультетів.  Цього дня  багатотисячна родина  Черкаського державного технологічного університету побажала лінгвістичному факультету подальшого зростання та такої ж плідної роботи у підготовці висококваліфікованих фахівців-філологів.