,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Студенти Канівського міжнародного коледжу еколого-інформаційної безпеки відвідали кафедру екології
Четвер, 30 березня 2017 12:15

Студенти Канівського міжнародного коледжу еколого-інформаційної безпеки відвідали кафедру екології

Студенти Канівського міжнародного коледжу еколого-інформаційної безпеки відвідали кафедру екології

29 березня кафедру екології Черкаського державного технологічного університету, у рамках договору про співпрацю, відвідала делегація студентів спеціальності «Прикладна екологія» з Канівського міжнародного коледжу еколого-інформаційної безпеки. Пізнавальний захід запроваджено з метою ефективного механізму налагодження діалогу між потенційними абітурієнтами спеціальності 101 «Екологія» за скороченою програмою навчання.

Студенти коледжу мали можливість відвідати аудиторії та лабораторії кафедри екології нашого університету, поспілкуватися із завідувачем кафедри Оленою Михайлівною Хоменко, доцентом кафедри Світланою Іванівною Ключкою, студентами ІІ і ІІІ курсів спеціальності «Екологія», а також поглибити свої знання з прикладної екології та відпрацювати практичні навички на сучасних багатофункціональних приладах. Крім цього, гості мали можливість приєднатися до лабораторних досліджень з дисципліни «Гідрологія» на тему «Визначення вмісту розчиненого кисню у природних водах» та з дисципліни «Моніторинг довкілля» на тему «Визначення іонів кальцію і магнію у ґрунті».

Студентів ознайомили з умовами вступу до навчального закладу, перевагами навчання в університеті, особливостями навчання за спеціальністю «Екологія», можливостями саморозвитку і працевлаштування за обраним фахом.