,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ триває Науковий марафон, присвячений 57-річчю університету
Четвер, 30 березня 2017 10:50

У ЧДТУ триває Науковий марафон, присвячений 57-річчю університету

У ЧДТУ триває Науковий марафон,  присвячений 57-річчю університету

29 березня кафедра прикладної математики факультету інформаційних технологій і систем Черкаського державного технологічного університету у рамках Наукового марафону, провела зустріч зі своїми успішними випускниками.

Вони представляли як науково-дослідну сферу (кандидат технічних наук, доцент кафедри інформаційної безпеки та комп'ютерної інженерії, помічник декана ФІТІС з наукової роботи Еміль Фауре), так і практичну сферу. Зокрема, на зустріч прибули представники провідних компаній міста SPD-Ukraine (Project Leader (HawkCommerce / NimbleCommerce) Олексій Паніченко, Front-end Team Leader (PitchBook) Леонід Байда, HR Manager Євгенія Полонська,  Head of SPD-University Олег Новіцький), Cetus (директор Кирило Ставничий).

-  Наша кафедра почала функціонувати у 2002 році. І за ці п'ятнадцять років у нас насправді дуже багато успішних випускників. Сьогодні ми вирішили запросити трьох людей одного року випуску, задля того, щоб вони розповіли про свої досягнення та здобутки після навчання в університеті. Таким чином, сьогоднішні студенти зможуть для себе почерпнути безліч корисного та цікавого, - розповідає завідувач кафедри прикладної математики Анатолій Щерба.

Ректор університету Олег Григор висловив колективу кафедри вдячність за її випускників, що сьогодні здійснюють значний внесок у розвиток нашого регіону.  Він наголосив також, що Науковий  марафон у ЧДТУ триватиме до середини травня – і кожна із кафедр університету зможе продемонструвати свої досягнення та наукові здобутки.