,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини ЧДТУ підписав Договір про співпрацю з українським представництвом французької компанії «SICAME Group»
П'ятниця, 17 березня 2017 08:48

ЧДТУ підписав Договір про співпрацю з українським представництвом французької компанії «SICAME Group»

ЧДТУ підписав Договір про співпрацю з українським представництвом французької компанії «SICAME Group»

Учора представники компанії «СІКАМ УКРАЇНА» завітали до Черкаського державного технологічного університету, аби детальніше познайомити викладачів та студентів зі своєю діяльністю, особливостями виробництва та підписати Договір про партнерство.

Сьогодні технології розвиваються надзвичайно швидкими темпами, тому для нас дуже важливо, аби студенти ЧДТУ мали змогу навчатися на сучасних технологіях та оволодівати необхідними навичками, працюючи на обладнанні «SICAMEGroup», –  зазначив ректор ЧДТУ Олег Григор. – Ми усвідомлюємо, що «SICAME Group» – це не лише потужна компанія, яка займає вагоме місце на сучасному ринку, а й безпосередній роботодавець для випускників нашого вишу. Відтак, сподіваємося, що в подальшому наша співпраця набере обертів та вже незабаром ми досягнемо ефективних результатів.

 

Директор ТОВ «СІКАМ Україна» Володимир Дрьомов презентував студентам і викладачам основні напрямки діяльності компанії.

SICAME Groupe - це група підприємств у Франції та за її межами, на 5 континентах земної кулі,- наголосив Володимир Дрьомов. -  Спектр продукції, що випускає SICAME Groupe - це повна гамма підвісної і з'єднувальної арматури, монтажного інструменту, засобів захисту для електричних ліній і телекомунікацій. Основним напрямком діяльності «СІКАМ Україна» вважається впровадження в українські енергосистеми технологій та арматур для електроліній.

Український ринок компанія підкорює з 2006 року і робить це доволі успішно. Унікальною особливістю  «СІКАМ Україна» є те, що все обладнання, перед безпосередньою експлуатацією на вулиці, проходить кліматичне випробування у дослідницькій лабораторії компанії. Технології, які виробляє підприємство, ретельно адаптуються до місцевих умов.

Усі присутні мали нагоду не лише дізнатися загальну інформацію про компанію, ознайомитися з новими технологіями та підходами в будівництві електромереж, а й детально розглянути та особисто пересвідчитися в якості арматури для повітряних ізольованих ліній та іншого обладнання, яке презентували представники   «СІКАМ Україна».

Співробітники «СІКАМ Україна» заохотили студентів до сумлінного навчання, аби вони здобули необхідну кваліфікацію та навички для роботи в одній із провідних французьких компаній, що піклується про ефективність енергозабезпечення нашої країни. 

Після зустрічі з викладачами та студентами, пізнавальної презентації та вичерпних відповідей на всі запитання, директор компанії «СІКАМ Україна» Володимир Дрьомов і ректор ЧДТУ Олег Григор підписали Договір про співпрацю.