,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини На базі ЧДТУ буде відкрито навчальний Центр сучасних програмних рішень у сфері будівництва
Четвер, 16 березня 2017 14:51

На базі ЧДТУ буде відкрито навчальний Центр сучасних програмних рішень у сфері будівництва

На базі ЧДТУ буде відкрито навчальний Центр сучасних програмних рішень у сфері будівництва

У день свого 57-річчя, Черкаський державний технологічний університет уклав договір про співпрацю із керівництвом компанії ALLBAU software Gmbh (Nemetschek Group), ТОВ «ПБК «Агропроект» та ГС «Агенція підтримки підприємництва та інвестицій».

 

Договори про співпрацю ректор ЧДТУ Олег Григор уклав із директором компанії ALLBAU software Gmbh Nemetschek Group  Юрієм Смірновим, керівником ТОВ «ПБК «Агропроект» В'ячеславом Жигайлом, почесним головою правління Громадської  Спілки «Агенція підтримки  підприємництва та інвестицій  Олександром Турченяком.

Відповідно до цих договорів, на базі університету відбудеться відкриття  сертифікованого навчального Центру сучасних програмних рішень в сфері проектування та будівництва - для студентів та викладачів будівельного факультету ЧДТУ. Відкриття такого центру дасть можливість майбутнім архітекторам, будівельникам та проектувальникам опанувати новітнє програмне забезпечення і підвищити свою конкурентоспроможність на ринку праці. Програмне забезпечення Nemetschek ALLBAU software Gmbh  дає справді унікальні можливості - отримати максимально повну інформацію про об’єкт будівництва,  від його ескізу до проектної документації, і навіть прорахувати попередню вартість об’єкту. І професіонали із навичками роботи із таким забезпеченням будуть однозначно затребуваними як на ринку праці регіону, так і України.