,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ відзначили найкращих працівників та студентів вишу
Середа, 15 березня 2017 09:18

У ЧДТУ відзначили найкращих працівників та студентів вишу

У ЧДТУ відзначили найкращих працівників та студентів вишу

З нагоди 57-річчя Черкаського державного технологічного університету у стінах вищого навчального закладу відбулося вручення нагород сумлінним співробітникам та активним студентам.

 

Цьогоріч ЧДТУ виповнюється 57 років – немалий шлях, який подолав освітній заклад від Черкаського загальнотехнічного факультету Київського технологічного інституту харчової промисловості до самостійного, державного, одного із провідних технологічних вишів України.

-         За 57 років сумлінної праці та безперервного розвитку, у нас є певні здобутки, яким можуть позаздрити потужні університети з багаторічним досвідом,- наголосив у вітальному слові ректор ЧДТУ Олег Григор. – Ми маємо усвідомити, що університет – це не одна людина, перш за все, це згуртований колектив, спільними зусиллями якого можна створити сучасний престижний навчальний заклад.

Після слів та щирих привітань розпочалася урочиста частина нагородження Почесними грамотами, Грамотами та Подяками ЧДТУ працівників та студентів університету.

Переглянути фотоальбом у Flickr

 

За результатами шести олімпіад, проведених на факультеті інформаційних технологій і систем ЧДТУ на виконання наказів Міністерства освіти і науки України, Черкаського державного технологічного університету «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2016/2017 навчальному році», переможці отримали Почесну грамоту ЧДТУ та   грошову допомогу від профспілкового комітету ЧДТУ.

Керівник Черкаського регіонального осередку Всеукраїнського об'єднання громадян «Країна» Володимир Тичков вручив знаки народної пошани, а саме медалі «За сумлінну працю» трьом працівникам університету.

Безперечно, всі присутні відчули себе частиною великої історії Черкаського державного технологічного університету та  надихнулися на подальшу результативну працю.