,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Доцент кафедри вищої математики ЧДТУ пройшла стажування у UNIVERSITY OF CANTERBURY
Четвер, 16 лютого 2017 11:32

Доцент кафедри вищої математики ЧДТУ пройшла стажування у UNIVERSITY OF CANTERBURY

Доцент кафедри вищої математики ЧДТУ пройшла стажування у UNIVERSITY OF CANTERBURY

На запрошення UNIVERSITY OF CANTERBURY (м.Крайсчьорч Нова Зеландія) доцент кафедри вищої математики ЧДТУ Кондратьєва Оксана Марківна пройшла стажування у цьому навчальному закладі з 22 січня по 3 лютого 2017 р.

UNIVERSITY OF CANTERBURY було засновано випускниками Оксфорда і Кембріджа в 1873 р. Університет має міжнародне визнання за високий рівень викладання та міжнародні дослідження. Найвидатніший випускник цього університету - Ернст Резерфорд (1890 р.).

В програму стажування входило вивчення методів реклами і маркетингових стратегій залучення студентів до навчання на математичний та інженерний факультети; опанування методів математичного моделювання для дослідження кліматичних та атмосферних змін на факультеті географії; ознайомлення з досвідом застосування сучасних методів навчання інженерної математики для студентів магістрів.

Досягнуто попередні домовленості про довготривале наукове стажування всіх членів кафедри вищої математики ЧДТУ у UNIVERSITY OF CANTERBURY з метою запозичення досвіду, ознайомлення з передовими досягненнями в галузі викладання вищої математики.