,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ вручили дипломи випускникам 2017 року
Вівторок, 14 лютого 2017 16:55

У ЧДТУ вручили дипломи випускникам 2017 року

У ЧДТУ вручили дипломи випускникам 2017 року

Сьогодні у ЧДТУ відбувся святковий захід з нагоди вручення дипломів випускникам Черкаського державного технологічного університету 2017 року.

Визначна подія для вищого навчального закладу, адже випускний – це остаточне підбиття підсумків роботи викладачів та студентів, урочисте оприлюднення результатів їхньої спільної плідної праці та перші кроки випускників у самостійне життя.

В актовій залі ЧДТУ зібралися студенти, викладачі, батьки, друзі і почесні гості свята, аби привітати випускників із довгоочікуваним важливим днем та розділити перші їх враження від усвідомлення початку дорослого життя.

Відкриваючи урочистості, ректор Черкаського державного технологічного університету Олег Григор подякував науково-педагогічним працівникам та привітав студентів із завершенням навчання й початком нового життєвого етапу, та підкреслив важливість здобутого ними фаху для розбудови України.

 

– Сьогодні наші випускники покидають стіни, з якими за роки навчання вже зріднилися. Хочеться щоб вони завжди пам’ятали, що в цьому університеті їх чекають завжди, – запевнив присутніх ректор Черкаського державного технологічного університету Олег Григор. – У будь-який час ви можете сюди повернутися, поділитися своїми враженнями, та особистими досягненнями. Щиро бажаю, щоб ви пишалися тим, що навчалися в Черкаському державному технологічному університеті та здобули гідну освіту.

 

Цьогоріч Черкаський державний технологічний університет відкрив двері у самостійне професійне життя 466 студентам, з яких 115 бакалаврів, 28 спеціалістів та 323 магістри. 105 найсумлінніших випускників вишу отримали дипломи з відзнакою.

 

Вже доброю традицією стало нагородження випускників-активістів Почесною грамотою ЧДТУ. Тож, за досягнення у навчанні та активну участь у громадському житті університету, грамоти з рук ректора отримали найактивніші студенти, які проявили себе в різних сферах: науці, громадській роботі, волонтерстві, культурно-масовій роботі.

Для випускників цей день, свято вручення дипломів, назавжди залишиться палким спогадом у серцях. Сьогодні їх прийшли привітати найдорожчі люди – батьки, рідні, друзі, наставники, викладачі. Кожен висловив сердечні слова привітання та щирі побажання.

 

- Дорогі випускники, ви молоді, повні сил, енергії, великих планів на майбутнє, - від імені студентської родини ЧДТУ з вітальними словами до випускників звернулася голова Студентської ради Черкаського державного технологічного університету Альона Бойко. – Щиро бажаємо, щоб ваші мрії здійснилися, ніколи не зупиняйтеся на досягнутому. Ви – майбутнє нашої країни, люди, від яких залежить, якою стане наша держава. Бажаємо вам побільше оптимізму, натхнення, наполегливості, здобутків, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів!

 

Атмосферу піднесення та незабутнього настрою свята підсилювали святкові концертні номери студентів – учасників вокальної студії студентського клубу Центру студентського розвитку і культурних програм ЧДТУ.

Переглянути фотоальбом у Flickr