,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Актив Студентської ради ЧДТУ обговорив нагальні питання своєї діяльності
Вівторок, 14 лютого 2017 16:43

Актив Студентської ради ЧДТУ обговорив нагальні питання своєї діяльності

Актив Студентської ради ЧДТУ обговорив нагальні питання своєї діяльності

Ряд актуальних для студентського життя питань обговорили члени Студентської ради Черкаського державного технологічного університету, яка відбулася цього понеділка після канікулярного періоду.

Під час зібрання піднімалися питання порядку денного майбутньої Конференції студентів ЧДТУ, яка відбудеться наприкінці лютого, майбутніх виборів до Вченої ради університету, проведення конкурсу «Міс і Містер ЧДТУ– 2017» та організаційні деталі «Кубку ректора ЧДТУ з КВН».

Крім цього, на засіданні Студентської ради університету представники футбольного клубу «Черкаський Дніпро» ще раз нагадали про нову акцію щодо популяризації спорту серед молоді вишу.

Сьогодні активна діяльність Студентського самоврядування ЧДТУ на засадах партнерства та співпраці із адміністрацією університету надає чудову нагоду покращити навчання та життя студентства у стінах вищого навчального закладу. Згуртована командна робота Студентської ради спрямована, насамперед, на зростання соціальної активності в сучасному студентському середовищі, ініціативності та відповідальності за доручені справи, а також на сприяння гармонійному розвитку особистості студентів.