,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ завершилася спартакіада «Здоров’я»
П'ятниця, 10 лютого 2017 12:09

У ЧДТУ завершилася спартакіада «Здоров’я»

У ЧДТУ завершилася спартакіада «Здоров’я»

У Черкаському державному технологічному університеті відбулися завершальні змагання спартакіади «Здоров’я» серед професорсько-викладацького складу та співробітників університету.

9 лютого відбулися змагання із дартсу та міні-футболу за програмою спартакіади «Здоров’я» серед професорсько-викладацького складу та співробітників. За результатами змагань із дартсу, місця розподілились таким чином: І місце (із результатом 40 оч.) виборов доцент кафедри радіотехніки та інформаційно-телекомунікаційних систем (ФЕТ) Сергій Мартиненко, ІІ місце  (із результатом 39 оч.) посів старший викладач кафедри механіки поліграфічних машин і технологій (ФКТМД) Олександр Манзюра, ІІІ місце  (із результатом 37 оч.) - у старшого викладача кафедри  фізичного виховання та здоров’я людини  (ФХТСО) Павла Кандиби.

За результатами змагань із міні-футболу, І місце посіла збірна команда двох факультетів: ФХТСО та БФ. За ІІ та ІІІ місце відбувалась напружена боротьба між збірними ФКТМД та ФЕТ. Гра в основний час у обох команд завершилася з рахунком 4:1, що не дало можливості визначити переможців на ІІ та ІІІ місця. Доля матчу вирішувалась у серії пенальті. Завдяки заключному влучному удару старшого викладача кафедри механіки поліграфічних машин і технологій  Руслана Капітана, команда  ФКТМД виборола ІІ місце. На третьому місці, відповідно – збірна команда ФЕТ.

На закриті спартакіади, на підведенні її підсумків, ректор університету Олег Григор, проректор  Валентин Лазуренко, голова профкому Наталя Гончарова, завідувач кафедри фізичного виховання та здоров’я людини Василь Загородній, голова спортклубу Лариса Ярославська привітали переможців та побажали їм подальших спортивних звершень. А ректор університету Олег Григор  нагородив переможців і призерів грамотами та солодкими призами.

Адміністрація та профспілковий комітет університету відзначили колектив кафедри фізичного виховання та здоров’я людини грамотою за організацію та проведення спартакіади «Здоров’я» ЧДТУ.