,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ готуватимуть успішних маркетологів
Середа, 01 лютого 2017 09:35

У ЧДТУ готуватимуть успішних маркетологів

У ЧДТУ готуватимуть успішних маркетологів

У Черкаському державному технологічному університеті стартують курси для черкащан, де їх навчатимуть ефективному маркетингу.

- Як правильно визначати цільову аудиторію, як позиціонувати свій товар, як ефективно доносити свої рекламні повідомлення, як використовувати інтернет-маркетинг для успішного просування і реалізації свого товару та багато інших цікавих інструментів маркетингу – усі ці знання, якими ми збираємося поділитися на цих курсах, є важливими як для представників малого та середнього бізнесу, так і для великих підприємств, - зазначила завідувач кафедри економічної кібернетики та маркетингу ЧДТУ Олена Коломицева. – Тому ми переконані у актуальності і затребуваності таких курсів, набір на які триває уже сьогодні, а заняття розпочинаються із 1 березня. Загалом, курси триватимуть 7 тижнів і по їх закінченні ряд черкаських фірм та підприємств поповниться успішними і креативними маркетологами.

За словами Світлани Лишко, директора центру післядипломної освіти, доуніверситетської підготовки та розвитку кар'єри ЧДТУ (курси проходитимуть на базі його науково-навчального центру), щороку університет проводить до 10 таких курсів, за найбільш актуальними і затребуваними напрямками.