,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини ЧДТУ вшановує ветеранів праці
Вівторок, 31 січня 2017 15:19

ЧДТУ вшановує ветеранів праці

ЧДТУ вшановує ветеранів праці

Сьогодні колектив Черкаського державного технологічного університету зібрався, щоб привітати з ювілеєм чарівну жінку, яка майже тридцять років свого життя присвятила роботі в технологічному виші – Людмилу   Костянтинівну Прямухіну. Вшанування ювіляра відбувалось на засіданні профспілкового комітету університету, який зініціював цей урочистий захід та за підтримки Центру студентського розвитку та культурних програм. 

За десятиліття сумлінної праці Людмила Костянтинівна пройшла професійний шлях від посади бібліотекаря до директора бібліотеки Черкаського державного технологічного університету.

Варто відзначити, що в жовтні 1998 року за професіоналізм, вагомий вклад у роботу бібліотеки Людмилу Прямухіну було нагороджено знаком «Відмінник освіти України».

Людмила Костянтинівна доклала значних зусиль до створення електронної бібліотеки ЧДТУ, а завдячуючи мудрому керівництву, в колективі бібліотеки завжди панувала атмосфера взаємоповаги, доброзичливості та взаєморозуміння. Крім цього, Людмила Прямухіна ще й активно займалася громадською роботою, була членом профспілкового комітету та нині очолює Раду ветеранів ЧДТУ.

-         Людмила Костянтинівна – чуйна, чарівна жінка з потужною енергетикою, яка об’єднує навколо себе, - зазначив у вітальному слові від імені багатотисячного колективу викладачів, співробітників та студентства ректор Черкаського державного технологічного університету Олег Григор. – Сьогодні, за рішенням Нагородної комісії ЧДТУ, ми нагороджуємо Людмилу Костянтинівну Прямухіну за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розбудову університету, підготовку висококваліфікованих фахівців та з нагоди 70-річчя з дня народження.

Привітати ювілярку та нагородити Почесною грамотою до вишу завітала голова Черкаської обласної профспілки працівників освіти і науки України Жалдак Ольга Дем’янівна. А правонаступниця Людмили Прямухіної, нинішній директор бібліотеки ЧДТУ Яна Крайнова  не скупилася  на слова подяки та найщиріші побажання своєму наставнику, старшому другу та дивовижній жінці.

Чимало теплих, сердечних слів та приємних незабутніх хвилин отримала ювілярка.

Безмежно вдячна всім за таку теплу зустріч і сповнені любов’ю слова, – у свою чергу звернулася до присутніх Людмила Прямухіна. – Бажаю всім вагомих успіхів, гідних студентів, злагоди, взаєморозуміння, добра і миру. Я щаслива, що 30 років працювала у чудовому колективі, де ділили навпіл і горе, і радість, у колективі, в якому працюють висококваліфіковані фахівці, які дають надзвичайно потужні знання студентам ЧДТУ.

Галерея зображень