,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Представники ЧДТУ пройшли міжнародне стажування у Польщі
Середа, 01 лютого 2017 11:59

Представники ЧДТУ пройшли міжнародне стажування у Польщі

Представники ЧДТУ пройшли міжнародне стажування у Польщі

23-26 січня 2017 року представники Черкаського державного технологічного університету на чолі із ректором Олегом Григором відвідали Вищу Лінгвістичну Школу у місті Ченстохова, Польща.

Програма підвищення кваліфікації та закордонного стажування для українських освітян була насиченою та надзвичайно цікавою: інтенсивні заняття, фахові тренінги, груповий коучинг, конференція, присвячена освіті дорослих і академічній мобільності, обговорення попередньо надісланих відео-уроків, відвідування Академії імені Яна Длугоша з метою вивчення сучасних можливостей освіти в умовах Європейського простору та інші неменш захопливі заходи.  

Усі учасники курсу професійного розвитку отримали Сертифікати набутих компетенцій, що, безперечно, підтверджує палке прагнення до постійного самовдосконалення. Крім того, впровадження новітніх технологій, опанування професійними навичками та обмін досвідом свідчить про те, що освіта упродовж життя є необхідною складовою педагогічної діяльності сучасного викладача вищого навчального закладу.

Вагомим результатом освітнього візиту до Польщі стало укладання угоди про співпрацю та унікальна можливість для студентів ЧДТУ отримати подвійний диплом міжнародного зразку.