,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Викладачі ЧДТУ взяли участь у відкритті соціально-мистецького проекту "За волю, за кращу долю... Третя річниця Майдану"
Вівторок, 31 січня 2017 12:17

Викладачі ЧДТУ взяли участь у відкритті соціально-мистецького проекту "За волю, за кращу долю... Третя річниця Майдану"

Викладачі ЧДТУ взяли участь у відкритті соціально-мистецького проекту "За волю, за кращу долю... Третя річниця Майдану"

Делегація викладачів Черкаського державного технологічного університету долучилась до вшанування пам’яті Героїв Майдану і подій тих днів на урочистому відкритті соціально-мистецького проекту у Черкаському художньому музеї 27 січня.

– Із часом значення і велич минулих подій набуває особливого значення. Від часів Революції Гідності та Майдану пройшло лише три роки. Цей період відродив ідеї національної свободи, потягу до незалежності, відновив історичну значимість національних українських символів, – розповідає учасник делегації, завідувач кафедри історії України та суспільних дисциплін, доцент  Ірина Стадник.  – Наш університет регулярно бере участь у подібних заходах – і цей, безперечно, дуже важливий соціально-мистецький проект – не виключення.

На заході "За волю, за кращу долю... Третя річниця Майдану" були представлено експозицію портретів загиблих черкасців, фото та відеоматеріали хроніки подій Майдану та художні матеріали на  цю тему. Цим проектом розпочинається  цикл заходів присвячений історії Української революції 1917 –  1921 років, до яких – рядом заходів у 2017 році – долучається і ЧДТУ.