,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ успішно завершено перший етап серії навчально-практичних семінарів за Програмою Британської Ради «Активні громадяни»
Вівторок, 31 січня 2017 09:44

У ЧДТУ успішно завершено перший етап серії навчально-практичних семінарів за Програмою Британської Ради «Активні громадяни»

У ЧДТУ успішно завершено перший етап серії навчально-практичних семінарів за Програмою Британської Ради «Активні громадяни»

Протягом трьох днів учасники Програми пливли навчальною річкою «Активних громадян». Річка ставала все більш повноводною, поповнювалась новими струмочками та врешті-решт досягла свого гирла – моря можливостей, які існують для кожної людини, яка хоче і прагне щось змінити, яка мріє та втілює свої мрії в життя, яка є активним громадянином своєї країни. Протягом третього дня семінару учасники мали змогу освоїти основи проектного менеджменту, цілепокладання, розробки проектів, навчатись чітко формулювати цілі, завдання та розробляти стратегію їх досягнення. І кульмінацією трьох змістовно насичених, яскравих та цікавих днів стали Проекти соціальної дії, розроблені учасниками. Ми переконані, що при такій наполегливості та активності молоді ці ідеї будуть втілені в життя!

Наступний етап серії навчально-практичних семінарів за Програмою Британської Ради «Активні громадяни» буде проведено 1-3 лютого на базі загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 м. Сміла. Його учасниками будуть активна молодь, викладачі, батьки та небайдужі сміляни! Команда «Активних громадян» ЧДТУ чекає на Вас!