,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ розпочались семінари-практикуми по Програмі Британської Ради «Активні громадяни».
Четвер, 26 січня 2017 13:04

У ЧДТУ розпочались семінари-практикуми по Програмі Британської Ради «Активні громадяни».

У ЧДТУ розпочались семінари-практикуми по Програмі Британської Ради «Активні громадяни».

В ЧДТУ канікули, а у активних громадян – плідна робота: 25 січня в університеті розпочались семінари-практикуми по Програмі Британської Ради «Активні громадяни». Незважаючи на мороз за вікном, в аудиторії відразу запанувала затишна та дружелюбна атмосфера. Передовсім, учасники мали змогу ближче познайомитись та висловити свої очікування щодо участі в Програмі.

Фасилітатори Програми – команда Активних громадян ЧДТУ (Юлія Ткаченко та Євтушенко Артем) познайомили учасників з Програмою «Активні громадяни», її стратегічною метою. Цікаво й корисно, що програма побудована таким чином, що кожен учасник не просто є слухачем та отримує відповіді на питання, а самостійно формує свої уявлення та сам для себе робить відповідні висновки.

Тож старт навчальній подорожі річкою «Активних громадян» дано. На цьому шляху учасники мали змогу сформувати своє розуміння поняттям «сталого розвитку», «довіра та взаєморозуміння», провести паралелі та сформувати зв’язки, поглибились у внутрішнє «Я» в процесі виконання різних вправ. Попереду багато нового та цікавого, наступна зупинка ‒ порт «Я і ТИ: діалог».

***

Для довідки:

“Активні Громадяни” – програма Британської Ради для молоді у галузі міжкультурного діалогу і соціального розвитку, основною метою якого є забезпечення сталого розвитку шляхом створення і розбудови мережі молодих лідерів із залученням молодіжних організацій, які є рушіями реформ у своїх громадах та надання їм знань та навичок, що сприятимуть побудові відносин між людьми на засадах рівності та рівних можливостей, поваги до різноманіття, вміння вести безконфліктний діалог. Детальніше за посиланням: http://www.britishcouncil.org.ua/active-citizens