,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини ЧДТУ активно співпрацює зі службою зайнятості.
Середа, 25 січня 2017 09:55

ЧДТУ активно співпрацює зі службою зайнятості.

ЧДТУ активно співпрацює зі службою зайнятості.

18 січня у Черкаському обласному центрі зайнятості відбулася робоча нарада стосовно актуальних напрямків покращення співпраці служби зайнятості із роботодавцями та соціальними партнерами, а також напрацювання пропозицій спрямованих на реформування діяльності служби.

Крім представників служби зайнятості, у заході взяли участь голова Черкаського обласного об’єднання організацій роботодавців Борис Райков, президент Черкаської ТПП Сергій Першин, голова правління ПАТ «ЧШК» Ніла Мицик, директор Навчально-наукового центру післядипломної освіти та доуніверситетської підготовки ЧДТУ Світлана Лишко,представники обласної федерації профспілок, навчальних закладів, громадських організацій та керівники ринкоутворюючих підприємств Черкащини.

Під час зустрічі окремо розглянули питання співпраці служби зайнятості Черкащини з вищими навчальними закладами. Як приклад ефективного сприяння у працевлаштуванні молоді в регіоні було наведено створення Центру працевлаштування та розвитку кар’єри у Черкаському державному технологічному університеті.

-        Центр працевлаштування та розвитку кар’єри у нашому виші надасть молоді прекрасну можливість отримати максимум актуальної інформації на ринку праці, - наголосила директор Навчально-наукового центру післядипломної освіти та доуніверситетської підготовки ЧДТУ Світлана Лишко. – Завдяки Центру студенти мають чудову нагоду познайомитися з потенційними роботодавцями, адекватно оцінити свої шанси на працевлаштування та зрозуміти, яких зусиль необхідно докласти, щоб претендувати на ту чи іншу вакансію. У Центрі працевлаштування та розвитку кар’єри кожен бажаючий зможе, за допомогою фахівців служби зайнятості, пройти індивідуальне тестування та скласти резюме відповідно до обраної посади. Тому, саме перед вищим навчальним закладом постає відповідальне завдання не лише надати гідну освіту студентам, але й в подальшому їх працевлаштувати.  

 

Крім того, Світлана Лишко та член Правління «Української спілки учасників бойових дій в АТО Володимир Мамалига обговорили можливість налагодження співробітництва, оскільки в Навчально-науковому центрі післядипломної освіти та доуніверситетської підготовки ЧДТУ розроблені навчальні плани та ефективні програми курсів перепідготовки, які сприяють подальшому працевлаштуванню особливих соціальних верств населення.

Усі учасники тривалої дискусії дійшли згоди, що об’єднання зусиль вже найближчим часом допоможе вийти на вищий щабель співпраці та досягти вагомих спільних результатів.