,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ діють курси підготовки до ЗНО
Вівторок, 24 січня 2017 09:20

У ЧДТУ діють курси підготовки до ЗНО

У ЧДТУ діють курси підготовки до ЗНО

Чи не найвирішальнішим моментом у житті сучасного випускника є зовнішнє незалежне оцінювання, від якого неабияк залежить професійне майбутнє кожного.Черкаський державний технологічний університет прагне створити максимально сприятливі умови для абітурієнтів, аби  поглибити їхні знання та удосконалити навички, необхідні для вступу до вишу.

 Зважаючи на важливість результатів ЗНО, навчально-науковий центр післядипломної освіти та доуніверситетської підготовки ЧДТУ вже не один рік пропонує випускникам підготовчі курси до зовнішнього незалежного тестування.

– Наш центр має багаторічний досвід підготовки випускників до вступу до вищих навчальних закладів,  зазначає директор Навчально-наукового центру післядипломної освіти та доуніверситетської підготовки ЧДТУ Світлана Лишко. – Висококваліфіковані фахівці розробили доскональну програму курсів, під час якої викладач зосереджується саме на тих питаннях, які входять у матеріал ЗНО. Як правило, слухачі наших курсів отримують достатньо високі бали при складанні зовнішнього незалежного оцінювання.

Вже з лютого у ЧДТУ всі бажаючі зможуть пройти тримісячні підготовчі курси до ЗНО з основних дисциплін: українська мова і література, математика та історія України. А для вступу на факультет комп’ютеризованих технологій машинобудування та дизайну на курсах є  чудова нагода підготуватися до творчого конкурсу, який включає рисунок, живопис та композицію.

 Саме на ці підготовчі курси ми очікуємо чималу кількість абітурієнтів, адже більшість із них вже визначилася з навчальними закладами та майбутніми спеціальностями,  - наголошує Світлана Лишко– Агітаційна група центру післядипломної освіти та доуніверситетської підготовки проводить візити до середніх шкіл  прилеглих до Черкас сіл: Леськи, Худяки, Сагунівка та Червона Слобода, аби розповісти про курси підготовки до ЗНО та заохотити випускників скористатися зручним графіком й унікальною можливістю покращити результати тестування.

Окрім основної форми підготовчого навчання, великим попитом користується і дистанційна. Такий варіант дуже зручний для іногородніх абітурієнтів, оскільки не залежить від місця проживання і передбачає спілкування між викладачем і слухачем за допомогою інтернет-комунікацій: електронної пошти, skype-зв'язку, соціальних мереж у зручний для обох час.

 

Сьогодні підготовчі курси до ЗНО Черкаського державного технологічного університету – це унікальна можливість не лише якісно підготуватись до вступу у вищий навчальний заклад, а й психологічно адаптуватись до навчання у ньому та вирішити питання вибору своєї майбутньої професії.

 

 

Галерея зображень