,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ проходить активна підготовка до відкриття Центру працевлаштування та розвитку кар’єри
Понеділок, 19 грудня 2016 16:37

У ЧДТУ проходить активна підготовка до відкриття Центру працевлаштування та розвитку кар’єри

У ЧДТУ проходить активна підготовка до відкриття Центру працевлаштування та розвитку кар’єри
Сьогодні з робочим візитом до Черкаського державного технологічного університету завітали представники Державної служби зайнятості та  Черкаського міського центру зайнятості, аби поспілкуватися зі студентами  та обговорити деталі подальшої тісної співпраці.
 
Начальник відділу організації профнавчання управління профорієнтації, профнавчання та навчальних закладів Державної служби зайнятості (Центрального апарату) Ніна Денисова заохотила студентів заздалегідь потурбуватися про майбутню кар’єру. Центр працевлаштування надасть їм  прекрасну можливість отримати максимум інформації «з перших рук», познайомитися з організаціями, у яких вони можуть надалі отримати роботу, оцінити свої шанси та зрозуміти, яких зусиль їм необхідно докласти, щоб претендувати на ту чи іншу вакансію.
 
- Наша співпраця із службою зайнятості направлена, насамперед, на підвищення іміджу університету шляхом працевлаштування наших випускників, - зазначив ректор ЧДТУ Олег Григор. -  Перед нами постає відповідальне завдання не лише надати гідну освіту студентам, але й працевлаштувати наших випускників, оскільки  саме так ми досягнемо позитивних результатів нашої спільної роботи.
 
У новоствореному Центрі працевлаштування та розвитку кар’єри ЧДТУ представники центру зайнятості за спеціально розробленими технологіями, опитуваннями та тестами індивідуально підбиратимуть всім бажаючим робочі місця. 
 
- Ми покладаємо неабиякі сподівання на співпрацю з ЧДТУ, а саме - на укомплектування вакансій, завдяки студентам університету, - наголосила  директор Черкаського міського центру зайнятості Оксана Щербак. – Вже зовсім скоро у цьому центрі ми будемо організовувати спільні зустрічі з роботодавцями та головами студентських рад або студентами, які бажають працевлаштуватися, адже черкаські роботодавці потребують  кваліфікованих фахівців та досвідчених спеціалістів. 
 
  - Мене особисто надзвичайно непокоїть питання виїзду молоді за кордон, – розповідає директор Навчально-наукового центру післядипломної освіти та доуніверситетської підготовки ЧДТУ Світлана Лишко.  -  Тому створення Центру працевлаштування та розвитку кар’єри у ЧДТУ спрямоване насамперед на заохочення наших студентів працевлаштуватися у нашому місті. Ми прагнемо створити всі умови для того, аби студенти мали змогу отримати розширену інформацію про наявні робочі місця. Сьогодні нам необхідно працювати на благо нашої країни, відроджувати свою економіку  та свою державу.