,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ відбувся консультаційний день
Вівторок, 20 грудня 2016 09:08

У ЧДТУ відбувся консультаційний день

У ЧДТУ відбувся консультаційний день

Для учнів 9-11 класів, випускників технікумів та коледжів у Черкаському державному технологічному університеті розповіли про розмаїття  спеціальностей ЧДТУ, особливості вступної кампанії у 2017 році, умови навчання та студентське дозвілля.

- Ми зробимо все для того, аби ви отримали чудову професію і мали потужні конкурентні переваги   на ринку праці, - запевнив майбутніх студентів ректор ЧДТУ Олег Григор. - Якщо ви отримаєте освіту саме у нашому виші, це буде суттєва запорука вашої майбутньої успішності. Адже вдалий життєвий старт  - безперечний шлях до життєвого успіху.

Через Skype-зв'язок школярі отримали змогу поспілкуватися із групою студентів ЧДТУ, які наразі перебувають у Норвегії - у рамках проекту «Водна Гармонія» (WaterHarmony) - одного із численних міжнародних проектів ЧДТУ, що дозволяє його студентам стажуватись та у європейських вишах.

- Мета нинішньої зустрічі - залучити якомога більше майбутніх абітурієнтів до навчання у нашому виші, продемонструвати всі особливості та переваги нашого навчального закладу, – наголошує завідувач сектору доуніверситетської підготовки навчально-наукового центру післядипломної освіти та доуніверситетської підготовки ЧДТУ Юрій Вовк. - Ми  розробили дієву методику співпраці з різними навчальними закладами - такими як середні школи, профтехучилища, технікуми та ліцеї. Ми вважаємо, що на базі навчальних закладів необхідно проводити інформаційно-консультаційні дні, тісно співпрацюючи із директорами, заступниками директорів із навчально-виховної роботи, класними керівниками та батьківським комітетом. Вже ближче до вступних екзаменів ми значно активізуємо нашу роботу, аби суттєво примножити студентський колектив ЧДТУ.

Галерея зображень