,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Змагання із настільного тенісу відбулися у гуртожитку №1 ЧДТУ
Понеділок, 19 грудня 2016 09:32

Змагання із настільного тенісу відбулися у гуртожитку №1 ЧДТУ

Змагання із настільного тенісу відбулися у гуртожитку №1 ЧДТУ

Змагання проходили між студентами кількох факультетів Черкаського державного технологічного університету, їх учасником міг  стати кожен бажаючий.

«Змагання відбувалися окремо між командами дівчат та хлопців. Усі учасники проявили себе як професіонали та влаштували для глядачів і вболівальниківсправжнє шоу, – коментує відповідальний за спортивний сектор гуртожитку №1 Сергій Махно. – Хочеться побажати нашим спортсменам наснаги, ще більшої жаги до перемоги, впевненості у своїх силах та бажання надалі займатися спортом»

Для студентів гуртожитку подібні заходи – це чудова нагода провести час не лише весело, але й надзвичайно корисно.

У змаганнях серед хлопців першість здобув Павло Цой, друге і третє місця, відповідно, зайняли Святослав Бурий   і Ступка Богдан. Серед дівчат перше місце посіла Анна Ничипурук, другою стала Оксана Попович, третє місце зайняла Ольга Мудріцька.  

«Подібні заходи студрада проводить досить часто. У гуртожитку є свої  лідери спорту, що довели свою майстерність, але цього разу було досить багато «новачків». Учасники продемонстрували неймовірний запал та жагу до перемоги», – поділилась голова Студентської ради гуртожитку №1 Таїсія Кришня.