,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ стартувала серія тренінгів для активних громадян
Понеділок, 28 листопада 2016 10:00

У ЧДТУ стартувала серія тренінгів для активних громадян

У ЧДТУ стартувала серія тренінгів для активних громадян

24-25 у ЧДТУ пройшов перший етап тренінгів, що проводяться у рамках програми Британської ради в Україні  «Активні Громадяни».  Програма має на меті  активізацію  небайдужих членів громади регіону, які  хочуть змінити життя на краще, знайти шляхи вирішення актуальних проблем нашого суспільства - та навіть отримати одержати фінансову підтримку на втілення таких рішень.

- У перший же день тренінгів їх учасники уже активно почали пропонувати ідеї проектів, що принесуть користь громаді, - зазначила координатор ресурсного центру зі сталого розвитку ЧДТУ, координатор проекту «Активні Громадяни» Юлія Ткаченко. – Зокрема, це були проекти із відкриття майстерні хенд-мейду, платформи бізнес-ідей та зниження аварійності на дорогах. І тепер ці команди однодумців, яких об’єднала робота над спільними проектами,  можуть працювати над власним проектом, аби втілити корисну для суспільства ідею, яка може бути профінансована Британською радою в Україні. 

Наступні цикли тренінгів відбудуться 29-30 листопада та 6-7 грудня. Реєстрацію на тренінги іще відкрито, проте уже сьогодні бажання стати їх учасниками висловили біля 40 мешканців регіону – студенти, школярі, активна молодь. Загалом же, участь у тренінгах зможуть взяти участь біля 80 черкащан - старшокласників, студентів, викладачів, громадських активістів, небайдужих черкащан, які мають ідею боротьби з проблемами довкола себе та бажають змінити світ на краще. Для участі необхідно завчасно заповнити анкету, що знаходиться за посиланням: https://goo.gl/forms/HIgJf5IPQtmJ1snn2.

Для довідки:

“Активні Громадяни” – програма Британської Ради для молоді у галузі міжкультурного діалогу і соціального розвитку, основною метою якого є забезпечення сталого розвитку шляхом створення і розбудови мережі молодих лідерів із залученням молодіжних організацій, які є рушіями реформ у своїх громадах та надання їм знань та навичок, що сприятимуть побудові відносин між людьми на засадах рівності та рівних можливостей, поваги до різноманіття, вміння вести безконфліктний діалог. Детальніше за посиланням: http://www.britishcouncil.org.ua/active-citizens