,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини 6 жовтня біля ЧДТУ проходитиме Creative Art-Street Night
Вівторок, 04 жовтня 2016 11:03

6 жовтня біля ЧДТУ проходитиме Creative Art-Street Night

Черкащани зможуть побачити найкращі відео про мир, соціальні проблеми та сталий розвиток, створені студентами та учнями навчальних закладів регіону та України.

Про це інформує Провінція
Результат пошуку зображень за запитом

6 жовтня о 16-00 на площі знань ЧДТУ розпочнеться Creative Art-Street Night – церемонія нагородження авторів кращих робіт відеоконкурсу, організованого ЧДТУ для молоді міста. Також, у межах заходу відбудеться фотосушка, виступи університетських музикантів, літературний перфоманс, пікнік. А закінчиться цей майже голлівудський кіновечір нагородженням переможця кубком – студентським аналогом «Оскару» - та великою студентською вечіркою.

- Ми організували цей конкурс, аби дати можливість молоді регіону висловитись про свою роль у суспільстві, бачення соціальних проблем та можливості їх вирішення, - зазначив в.о. ректора ЧДТУ Олег Григор. - І теми було обрано відповідні: «Партнерство заради миру», «Ми – за цілі сталого розвитку», краща соціальна робота та відео на тему молодіжної політики. Роботи, які ми отримали на конкурс, переконують: наша молодь свідома своєї ролі у побудові України як цивілізованої, незалежної та розвиненої держави.

- Конкурс було організовано за підтримки проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду», ресурсний центр якого діє на базі нашого університету - розповіла координатор ресурсного центру зі сталого розвитку ЧДТУ Юлія Ткаченко. - Ми обрали формат відеоконкурсу, оскільки він якнайкраще дає можливість поширювати ідеї молоді, донести їх до суспільства – і саме таким чином досягти мети налагодження глобального партнерства у суспільстві. Ми отримали 25 короткометражних відеоробіт - не лише конкурсантів з Черкаської області, але й з Луцька, Запоріжжя, Вінниці. Вони абсолютно різнопланові – від проблем села Ризине на Звенигородщині - до глобальних проблем довкілля та розвитку людства.