,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ влаштували зустріч «почесних випускників»
П'ятниця, 30 вересня 2016 10:17

У ЧДТУ влаштували зустріч «почесних випускників»

У ЧДТУ влаштували зустріч «почесних випускників»
Теплі спогади про студентські роки та обмін думками про те, як стати успішним – у стінах Черкаського державного технологічного університету провели зустріч «ТОП-випускників». На неї запросили колишніх студентів закладу, котрі досягли кар’єрних успіхів. Серед них і міський голова Черкас Анатолій Бондаренко. У 2005 році він закінчив заочну форму навчання на факультеті економіки та управління й отримав диплом про другу вищу освіту, повідомляє прес-служба міського голови.

– Ті знання, які я здобув у цьому університеті, допомагають мені й у роботі на нинішній посаді, й на попередній, – сказавАнатолій Васильович. – Про своїх викладачів сьогодні я можу згадувати тільки зі словами теплої вдячності, своїх студентів вони не просто навчають професії, а вкладають у них душу.


Тим, хто ще здобуває знання, міський керманич побажав набратися терпіння й старанності. Тоді, зауважив, вони обов’язково стануть успішними.

Нині в ЧДТУ на семи факультетах навчається близько 6 тисяч студентів, тут здобувають знання молоді люди з 12 країн світу. У цьому навчальному закладі здійснюється підготовка студентів за 32 спеціальностями підготовки ступеня бакалавр, 25 спеціальностями ступеня магістр та 27 спеціальностями освітнього кваліфікаційного рівня спеціаліст.
 
За словами в.о. ректора Олега Григора зустріч у подібному форматі проходить уперше. Утім, каже він, у майбутньому її планують зробити традиційною.
 
– До нас і раніше приходили наші випускники, але поодинці. Тепер же нам хотілося б щороку збиратиме своїх найбільш успішних студентів, щоб вони виділили кілька годин свого часу та ділилися з нашими вихованцями про те, як їм вдалося досягти таких висот, – сказав Олег Григор. – Їхній приклад – відмінна мотивація, саме такі люди можуть зацікавити студентів до навчального процесу. Своїм студентам завжди раджу працювати над собою, бо це – запорука для досягнення успіху.

У минулому студент ЧДТУ, а зараз приватний підприємець Віктор Корецький зізнається: університет навчив його завжди робити свою справу на відмінно та йти по життю з гордістю за ту продукцію, яку ти виробляєш. Після рідної альма-матер взявся за виготовлення техніки для швейних виробництв.

– Деякі політики кажуть, що ми повинні чекати якихось інвесторів, чекати на якісь дива. Але з досвідом я переконався, що жодних див не буває. Ніхто не захоче з нами працювати, поки ми не покажемо, на що ми здатні самі, – додав він.