,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ відбулася зустріч кращих випускників
П'ятниця, 30 вересня 2016 09:25

У ЧДТУ відбулася зустріч кращих випускників

У ЧДТУ відбулася зустріч кращих випускників

У Черкаському державному технологічному університеті відбулася зустріч «ТОП-випускників» ВНЗ. На заході були присутні найбільш успішні випускники навчального закладу за всі 56 років його існування. Повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

За словами в.о. ректора Олега Григора, цього року виникла ідея зібрати всіх найуспішніших випускників разом, аби обмінятися спільними спогадами і не забувати рідний навчальний заклад.
– Зазвичай, вони всі заходять періодично, але по одному. Але тепер ми будемо щорічно влаштовувати подібні зустрічі, щоб нинішні студенти бачили на кого потрібно рівнятися. Тим більше, що отримані знання більшість потім використовує у своїй професії, – зазначив Олег Григор.

Понад 30 почесних гостей, що завітали на захід, мали можливість поспілкуватися та поділитися, як знання, здобуті в ЧДТУ, допомогли їм у побудові кар’єри, і пригадати найяскравіші сторінки студентських буднів.

Цьогорічний переможець Паралімпійських ігор у складі збірної України із футболу Богдан Кулініч із посмішкою пригадує часи, коли його доводилося поєднувати навчання в університеті та заняття футболом.

– Справді доводилося пропускати пари через спорт, тоді викладачі жалілися. А зараз, коли зустрічаємося, то навіть стали розуміти, чому я так робив. Адже тепер є результат, який зміг досягти. До речі, наявність своєї футбольної команди у ЧДТУ і вплинула на мій вибір навчального закладу. Загалом, залишилися приємні враження від студентського життя, – зазначив Богдан Кулініч.

Зустріч успішних випускників навчального закладу планується зробити традиційною.